Ha a párunk letámad és sértegetni kezd mi a legjobb módszer ennek kezelésére?
Figyelt kérdés
Ha hagyjuk azt hiheti ezt bármikor megcsinálhatja, ha pedig visszatámadunk, abból csak véres veszekedés lesz. Megbeszélni ilyenkor meg ugye nem lehet a dolgokat.... Tanácstalan vagyok.2013. márc. 4. 11:10
11/15 anonim válasza:
Felnőttek vagytok beszéljétek meg, ha nem megy akkor szakítsatok.
12/15 anonim válasza:
Mikor ilyen vagyok, a párom megölel és azt mondja "én így is szeretlek". Nyugodj meg.
"véres veszekedésig" azért nem jutunk el soha:)
13/15 anonim válasza:
Ez nem ilyen egyszerű, hogy sarkon fordulsz és elmész, mert ha olyan emberről van szó, aki szereti a balhét, az megy utánad addig, amég meg nem őrülsz. Én sajnos már jártam így. Azt csináltam, hogy vagy megpróbáltam lenyomni, néha sikerült, néha nem, ha meg nem, akkor szökéééééééééééés!!!!!!
14/15 anonim válasza:
nálunk volt olyan, h idegbajos napom volt, a páromra zúdítottam mindent, ő meg szépen fogta a kocsikulcsot és elment a haverjaihoz meccset nézni :) évente pár ilyen belefér, de legtöbbször inkább csak azt mondom, h hagyjon békében nyugodni, majd később beszélgetünk.
hagyd rá ha ideges, próbálj a lehető leghűvösebb maradni, mert ha visszaszólsz, az csak olaj a tűzre. elhiszem, h nehéz, de ne te bűnhődj, amiért a másik hülye.
15/15 Mcgalagony17 válasza:
Legjobban úgy adhatod vissza valakinek a "kölcsönt", ha tükröt tartasz elé és hajszálpontosan úgy viselkedsz, ahogy ő. Amit biztosan nem tanácsolok, hogy majd később beszéljétek meg az aktuális problémát, mert az idő múlásával és lehiggadva az ember mindent másképp lát, ami az ügy megoldását nem viszi előre. Veszekedős ember esetében-én is az vagyok, és a párom remekül kezeli-, a legjobb módszer, ha nem reagálsz a sértéseire és végig nyugodt marads. Ha kibeszélte magából, megnyugszik és te is szóhoz jutsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!