A reggel nálatok is egy bolondok háza? Milyen bevált módszereitek vannak?
Figyelt kérdés
Mi négyen vagyunk, két óvodás, két dolgozó felnőtt. De sokszor úgy érzem mire beérek a munkahelyre már letudtam 3 műszakot egy gyárban :)2013. márc. 4. 09:03
11/14 anonim válasza:
7-es ha csak 1 pohár kakaót, de adj nekik valamit indulás előtt.Üres gyomorral nem szerencsés elindítani őket, főleg ha kocsival mennek.
12/14 anonim válasza:
Fél hatkor kelek, gyerekek fél hétkor, és hétkor indulnak (én fél nyolckor)
13/14 anonim válasza:
Mi negyed órás csúsztatásokkal kelünk.Én pl. 6-kor és így enyém arra a 15 percre a fürdőszoba.Aztán a férjemé.Addig én felöltözök és 6.45-kor ébresztő van az ovis gyerekeinknek is.Pizsiben reggeliznek,mosnak fogat...satöbbi. Aztán öltöznek csak fel,az este kikészített ruhába.Egész ügyesen öltöznek már egyedül is,így 25-30 perc alatt menetkészek.
14/14 anonim válasza:
Mi is negyedórás csúszással ébredünk,nekem negyed óra elég észhez térni,kávé kész mire párom ébred,akkor már övé a fürdő én kész vagyok,utána mire gyerekek ébrednek,már csak őket kell,20 perc alatt öltözés,mosakodás,fogmosás,reggeli kész nekik is,ügyesek.(konyhában kistv,mese,zokszó nélkül lehet öltöztetni őket.Én 6-kor kelek,párom fél7-kor,7kor már mindenki kocsiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!