18 evesen ugye mar elkoltozhetek?
Nem azt mondom, hogy a gyerek a hibás. Hanem hogy még ezért is az anyját hibáztatja. Mert ez azért minden mondatából lejön. Mert apuci azt mondja, ő miatta kezdett nyugtatókat szedni. És biztos miatta lett agresszív is. Csak az én szememet szúrja ez a hozzáállás?
Ezüstkanál... De jó lett volna. Nem. Sőt. Csak én ilyen helyzetben hívtam a szomszédokat, ők a rendőröket. 6 éves se voltam. És nem tudok semmilyen elfogadható mentséget arra, hogy egy férfi bántalmaz egy nőt. És hiába lép ki egy ilyen kapcsolatból az ember, nagyon nehéz lehet újra talpra állni, főleg, mikor senki nem támogatja. Én gyűlölöm az apámat azért, amit édesanyámmal tett. És minden férfit megvetek, aki nőt bántalmaz. Ezért szokatlan nekem a kérdező reakciója erre.
Ja és tipikus, hogy ezek után a kérdező eltűri, hogy az anyja megüsse! 18 évesen! Azért meg akkor biztos ő a hibás, mint anno az anyja. Nagyon ferde az értékrendje... Egyenes az út egy olyan kapcsolatba, ahol majd őt fogják bántani. Mert szerinte ez elfogadható.
De ha meg nem, akkor az apádnak se fogadd kell kedves kérdező, mert erre nincs mentség! Ahogy anyádnak sem. Vele én nyilván azért vagyok toleránsabb, mert sokat foglalkoztam bántalmazott nőkkel, és megértem a megkeseredésüket! Szóval ha van hova menni, és nem muszáj ebben élned, akkor ne tedd. Ennyi.
A válaszíró 88%-ban hasznos válaszokat ad.
Te nem vagy normális, már ne is haragudj!:D Miért zagyválsz itt össze?
Nekem is hasonló gyerekkorom volt, anyámat verte az élettársa!Amikor nagyobb voltam, elköltöztem.Volt , hogy én hívtam rendőrt. Semmit nem csináltak nagyon!:) Elvitték a pasast, de hamarabb kiengedték, mint hogy anyámat elvigye a mentő! Üvöltve jött haza, hogy megöl, amiért rendőrt hívtam rá. Anyám egyszer nem jelentette fel. A mái napig együttélnek.
Szóval ne magyarázz nekem a rendőrséggel! 1.A gyereket büntetik utána a szülők,hogy miért avatkozik bele. 2. Az anya általában megbocsájt a férjének. 3. A rendőrök nem csinálnak semmit, mert a nő nem tesz feljelentést.
Ha egy anya a gyerekeit nézi, akkor az első adandó alkalommal kiteszi a pasit, s nem a gyerekeitől várja, hogy megoldják a helyzetet! Elég beteges gondolkodás, ha valaki szerint a gyereknek kell cselekednie, amíg a nő meg tojik az egészre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!