18 evesen ugye mar elkoltozhetek?
jó fej anyád lehet ne haragudj meg....
én költöznék rögtön ha lenne lehetőségem akár még a híd alatt is jobb lenne egy ilyen 'anya' mellett. amúgy igen elköltözhetsz,miért is ne? elmúltál 18.. :)
gondolom tanulsz.. ha igen,kaptok családit ezt is csak gondolom,de kérd a te nevedre,ugyanis 18 elmúltál kérheted.. felnőtt vagy!
A törvény szerint amint 18 éves leszel azon a napon már minden további nélkül elmehetsz otthonról. Ha anyád valóban így áll hozzá, meg azt akarja hogy elköltözz akkor szerintem minél előbb szedd össze a legszükségesebbeket és menj el onnan. Ez után ah ügyes vagy jobb életed lesz, sokkal jobb. Amit tudsz vigyél magaddal, amit nem attól meg mondj le. Tudom nehéz ezt de ha nem akarsz terrorban lenni, és nem akarod hogy kicserélje a zárat és mindened odavesszen akkor már most kezdj el pakolni.
Sajnálom hogy ilyen anyukád van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!