Szerintetek 7 év korkülönbség nagyon sok?
A legjobb helyen kérdezted meg. Ez az oldal tele van nyomorékokkal akik senkinek sem kellenek és már annyira becsavarodtak hogy ha már ők nem lehetnek boldogok, más se legyen az! Egyszóval betegek!
Szerintem egyénfüggő hogy milyen egy 16 és egy 23 éves kapcsolata. Értelmes lánynak tűnsz. Gondolom nem állnál össze akárkivel. Amúgy meg sokkal többet tanulhatsz, épülhetsz mellette és sokkal jobb dolgokat élhetsz meg vele, mint a nyomi veled egykorúakkal. Úgyhogy hajrá!
"A legjobb helyen kérdezted meg. Ez az oldal tele van nyomorékokkal akik senkinek sem kellenek és már annyira becsavarodtak hogy ha már ők nem lehetnek boldogok, más se legyen az! Egyszóval betegek!"
Bagoly mondja verébnek, vagy mi?
Esetleg Te vagy a NORMÁLIS kivétel?
Igenis ebben az életkorban nagyon sok a 7 év. Korábban is írtam már. A párom húga is teljesen normális, teljesen életkorának megfelelően viselkedik stb. de ő maga sem gondolná komolyan, hogy egy 23 évessel kezdjen. 4-5 év múlva rendben van, addig meg az első a tanulás és egyebek...
7. vagyok:
Nem tudom, hogy mi lehet a gond a 22 éves sráccal. Igazából szinte a nevén és a korán kívül semmit nem tudok róla, mert a barátnőm nem sokat mesél a kapcsolatukról, viszont elég érett ahhoz, hogy ha a fiú rosszat akar, vagy más a szándéka, akkor otthagyja. Még sose panaszkodott. Én sem tudom, hogy mi van köztük, vagy, hogy egy 22 évesnek miért jó egy 15 éves, de úgy tűnik megvannak.
Ráadásul nem minden 15-6 éves lány olyan kislányos, mint azt hiszik. Igaz, nehéz időszak, mert én is egyik nap ezt akarom, másik nap meg mást.. Sokszor szinte ebbe őrülök bele, de vannak a korukhoz képest nagyon érett emberek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!