Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan döntsek, hogy ne...

Hogyan döntsek, hogy ne legyen belőle sértődés?

Figyelt kérdés

Januárban lesz a szalagavatóm. Kedden le kell foglalnunk a helyet ahol tartjuk, és hétfőn össze kell írni, ki hány embert hívna meg. Sajnos a színház foglalt aznap este, ezért ott táncolunk, ahol vacsorázni is fogunk. A hely elég pici, 250 férőhelyes. (Kicsi városban lakunk, nincs más választásunk). A 3 osztály kb 50 fő. Ha igazságosan osztjuk el, mindenki 4 főt hívhat meg. (Van aki 10et szeretne de a végzősök helyén kívül csak 200 ülőhely van)

Arra gondoltam, elhívom a szüleimet, nővéremet (elvált), és a barátomat. A 3 nagyszülő + nővérem kislánya (3 éves) nem fér bele. Most mit tegyek?

Tudom hogy a szalagavató még messze van, de a végzősök száma nem fog változni, és a terem befogadóképessége sem lesz nagyobb. Ha esetleg addig szakítok a barátommal (nem szeretnék) akkor befér + 1 fő. :S

Hétfőre végleges választ kell mondanom, hogy hány főt szeretnék meghívni, de a max az 4 lesz. A szüleimnek még nem is mondtam ezt, csak holnap délután érnek haza.

2009. szept. 12. 08:50
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha megmondod a többi rokonnak hogy egyszerűen nem lehet több embert meghívni, akkor gondolom hogy meg fogják érteni. Max csinálhatsz egy olyat, hogy ne legyen sértődés, hogy a többi rokont egyszer meghívod magadhoz egy délután ahol mondjuk megnézitek a szalagtűzős videót, meg sütiztek vagy ilyenek
2009. szept. 12. 09:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet, köszönöm.
2009. szept. 12. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!