Hogyan döntsek, hogy ne legyen belőle sértődés?
Januárban lesz a szalagavatóm. Kedden le kell foglalnunk a helyet ahol tartjuk, és hétfőn össze kell írni, ki hány embert hívna meg. Sajnos a színház foglalt aznap este, ezért ott táncolunk, ahol vacsorázni is fogunk. A hely elég pici, 250 férőhelyes. (Kicsi városban lakunk, nincs más választásunk). A 3 osztály kb 50 fő. Ha igazságosan osztjuk el, mindenki 4 főt hívhat meg. (Van aki 10et szeretne de a végzősök helyén kívül csak 200 ülőhely van)
Arra gondoltam, elhívom a szüleimet, nővéremet (elvált), és a barátomat. A 3 nagyszülő + nővérem kislánya (3 éves) nem fér bele. Most mit tegyek?
Tudom hogy a szalagavató még messze van, de a végzősök száma nem fog változni, és a terem befogadóképessége sem lesz nagyobb. Ha esetleg addig szakítok a barátommal (nem szeretnék) akkor befér + 1 fő. :S
Hétfőre végleges választ kell mondanom, hogy hány főt szeretnék meghívni, de a max az 4 lesz. A szüleimnek még nem is mondtam ezt, csak holnap délután érnek haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!