Létezik olyan, hogy nyílt kapcsolatban élnek? Ez valójában mit jelent?
ehhez nagyfokú intelligencia és tolerancia ill. anyagi összeláncoltság szükséges.
ismerek ilyen házaspárt. van 2 gyerek, hatalmas hitel. amúgy nagyon szeretik egymást, kb mint a legjobb barátok, de a szexuális igényeket máshol is kielégítik. meg van beszélve, nem hazudoznak egymásnak, a gyerekekkel mindketten normálisan foglalkoznak. van a héten pár szabad óra amit más ágyában töltenek, kicsit elfelejtik a mindennapok nyűgjeit, néha szerelmesek lesznek a szeretőjükbe ami az élet minden területén feltuningolja őket.
nem kell lenézni, fikázni, beszólogatni. ha nekik ez így működik, akkor csinálják. senkinek nincs kötelezővé téve a nyitott kapcsolat/házasság.
Semmi bajom nincs az ilyen "laza" kapcsolatokkal . Világ életemben komoly kapcsolatot kerestem,de előfordult,hogy nem volt évekig . Ilyenkor mondjuk,ha le van tisztéázva az elején mit lehet meg mit nem elvárni a másiktól,és mindneki elégedett a helyzettel ,miért ne? Nem ártanak snekinek..
DE
ehhez minek házasságot kötni ?? a házasságnak éppen az a lényege,hogy egy zárt,szoros testi-lelki-társadalmi-gazdasági közösség . Ha kicsit hivatalosabban akarjuk definiálni .. szerintem ebbe nem fér bele se a külön dugipartner,se a külön kassza,se a különélés és még sorolhatnám.. ha valaki ezekre vágyik -AZZAL SEMMI BAJ NINCS- ,de minek házasodik akkor ?:D
Ha szereted, akkor ő van az eszedben és a szívedben, az ő testét akarod, nem másét.
Röhej, mikor szexuális szabadságra hivatkozva élnek ilyen összevisszaságban. Valamiért úgy gondolják egyesek, hogy nem lehet akár minden nap csinálni. Lehet! Miért nem lehetne?
A nyitott kapcsolatra nincs mentség. Becsületes, egészséges emberekmél ez nem játszik.
Igen, létezik bizony.
Én ismerek egy nőt van férje és 2 gyerek.
Nyitott házasságban élnek.
A férj is lefeküdhet mással, és a nő is lefeküdhet egymással.
Persze nem titokban, hanem megbeszélés után.
Nyilván nem tud róla senki.
Ők külön választják a szexet és az érzelmeket.
Én elég gusztustalannak tartom ezt és sosem tudnék így élni.
De hát ugye ízlések és pofonok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!