Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy nyílt...

Létezik olyan, hogy nyílt kapcsolatban élnek? Ez valójában mit jelent?

Figyelt kérdés
Tényleg létezik olyan, hogy valaki nyílt kapcsolatban él??? Az valóban azt jelenti, hogy férj és feleség határok nélküli csalja egymást és utána hazajárnak és együtt is vannak???

#házasságban?
2013. márc. 3. 14:22
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
43%
Én magát a tudatot nem bírom elfogadni, hogy szeretnek, de mivel velem nem lehet, ezért annyira nem bírom tovább, hogy muszáj mással csinálnom. Olyan rosszul van összetéve az ember sajnos, hogy ki jön belőle az állat:(
2013. márc. 3. 15:14
 32/36 anonim ***** válasza:
37%

ehhez nagyfokú intelligencia és tolerancia ill. anyagi összeláncoltság szükséges.

ismerek ilyen házaspárt. van 2 gyerek, hatalmas hitel. amúgy nagyon szeretik egymást, kb mint a legjobb barátok, de a szexuális igényeket máshol is kielégítik. meg van beszélve, nem hazudoznak egymásnak, a gyerekekkel mindketten normálisan foglalkoznak. van a héten pár szabad óra amit más ágyában töltenek, kicsit elfelejtik a mindennapok nyűgjeit, néha szerelmesek lesznek a szeretőjükbe ami az élet minden területén feltuningolja őket.

nem kell lenézni, fikázni, beszólogatni. ha nekik ez így működik, akkor csinálják. senkinek nincs kötelezővé téve a nyitott kapcsolat/házasság.

2013. márc. 3. 15:30
 33/36 anonim ***** válasza:
24%

Semmi bajom nincs az ilyen "laza" kapcsolatokkal . Világ életemben komoly kapcsolatot kerestem,de előfordult,hogy nem volt évekig . Ilyenkor mondjuk,ha le van tisztéázva az elején mit lehet meg mit nem elvárni a másiktól,és mindneki elégedett a helyzettel ,miért ne? Nem ártanak snekinek..

DE

ehhez minek házasságot kötni ?? a házasságnak éppen az a lényege,hogy egy zárt,szoros testi-lelki-társadalmi-gazdasági közösség . Ha kicsit hivatalosabban akarjuk definiálni .. szerintem ebbe nem fér bele se a külön dugipartner,se a külön kassza,se a különélés és még sorolhatnám.. ha valaki ezekre vágyik -AZZAL SEMMI BAJ NINCS- ,de minek házasodik akkor ?:D

2013. márc. 3. 17:54
 34/36 anonim ***** válasza:

Ha szereted, akkor ő van az eszedben és a szívedben, az ő testét akarod, nem másét.

Röhej, mikor szexuális szabadságra hivatkozva élnek ilyen összevisszaságban. Valamiért úgy gondolják egyesek, hogy nem lehet akár minden nap csinálni. Lehet! Miért nem lehetne?

A nyitott kapcsolatra nincs mentség. Becsületes, egészséges emberekmél ez nem játszik.

2013. márc. 3. 18:34
 35/36 anonim válasza:

Igen, létezik bizony.

Én ismerek egy nőt van férje és 2 gyerek.

Nyitott házasságban élnek.

A férj is lefeküdhet mással, és a nő is lefeküdhet egymással.

Persze nem titokban, hanem megbeszélés után.

Nyilván nem tud róla senki.

Ők külön választják a szexet és az érzelmeket.

Én elég gusztustalannak tartom ezt és sosem tudnék így élni.

De hát ugye ízlések és pofonok...

2013. márc. 6. 19:20
 36/36 anonim válasza:
utolsó vagyok.Úgy értettem a környezetükben nem tudja senki.
2013. márc. 6. 19:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!