Létezik olyan, hogy nyílt kapcsolatban élnek? Ez valójában mit jelent?
"Tényleg létezik olyan, hogy valaki nyílt kapcsolatban él???"
Igen. Valószínűleg gyakoribb, mint gondolnánk, de ha mindegyikük felvállalná, akkor túl sok ember érezné úgy, hogy bizonygatnia kell a felsőbbrendűségét velük szemben, mint a kedves előttem hozzászólók.
"Az valóban azt jelenti, hogy férj és feleség határok nélküli csalja egymást és utána hazajárnak és együtt is vannak???"
Nem, ez azt jelenti, hogy megbeszélik, hogy mással is lefeküdhetnek. Megcsalás az, amikor a másik engedélye nélkül, a háta mögött csinálják.
"Egyik rokonom külföldön dolgozik, havonta egyszer jár haza, és nem csalják meg egymást!"
Gondolom, ha megtennék, te lennél az első, akivel közlik, mielőtt bemondatják a tévében is.
"Akinek ez normális akkor csinálja. Én sose leszek ilyen gerinctelen!"
Még mindig olyanokról van szó, akik megbeszélik egymással, nem olyanokról, akik átverik egymást...
Én nyitott kapcsolatba (ahol csak szex van a másik féllel és többekkel is), nem mennék bele, poliamory kapcsolatba (ahol több, érzelmeken is alapuló kapcsolata van az embernek) már inkább. De miért jó lenézni másokat olyasvalamiért, amivel neked nem ártanak? Nem fér bele a világról alkotott képetekbe, hogy nem mindenki egyforma?
Ilyenkor az egyik fél magában szenved, a másik pedig a másikhoz vagdossa, hogy kikkel volt???
Bizony sajnos nem olyan egyszerű elhagyni.
működésre két olyan ember között, aki elfogadja.
Hát, voltak bajok, nyilván senki nem véletlen vállalja ezt. Anyagi bajok, de elég komolyak.
Nem tudom hogy kezdődött, nyilván nem kérdeztem rá.
Olyat nem ismerek, akik együtt laknak és nyitott házasságban élnek, de szerintem utánanéznek azért ők is, hogy kivel fekszenek össze, nem boldog boldogtalannal.
Nem tudom hogy ez a megbocsátás hogy működik, de szerintem ha mindketten beleegyeztek, akkor ezen nincs mit megbocsátani. Megbocsátani akkor kell, ha a másik tudta nélkül fekszik össze mással, tehát megcsalja. Viszont itt közös megegyezésen alapul a dolog.
De miért vagdosná egyik a másikhoz, hogy kivel volt?
Ez nem egyoldalú. Mind a kettő szexuális szabadságot kapott, de csak azt.
Erről nem beszélnek, nem kérdezik róla a másikat.
Nincs mit megbeszélni :)
Megbeszélik az elején, hogy a szex szabad, mással is.
Nem fogják annak a pillanatait ecsetelni.
De, hogy kezdődhet egy ilyen? Elkezdi megcsalni az egyik a másikat, az meg viszont csalja?
Ha ilyen esetben az egyik vagdossa a másikhoz, amikor a másik csendben nyel, akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!