Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy elítélik...

Miért van az, hogy elítélik azokat a fehér nőket, akik fekete férfivel vannak együtt? Én és a párom már jó ideje együtt vagyunk, babát szeretnénk. -->

Figyelt kérdés
... de sokszor kapunk beszólásokat, rosszalló tekinteteket. Miért fáj az embereknek ha 2 ember igazán szereti egymást, de a bőrük színe más?
2009. szept. 11. 22:32
1 2
 11/15 anonim válasza:
75%
Leány Tesója?(kieg)
2009. szept. 12. 03:23
 12/15 anonim ***** válasza:
24%

Még mindig jobb mintha arabbal állna össze ...

Amúgy csak irigyek sztem a hatalmas farkuk miatt (általában).

2009. szept. 12. 06:42
 13/15 anonim ***** válasza:
64%

Igazi választ itt kaphatsz. Azért nem nézik jó szemmel mert sajnálják a félvéreket, nem tartoznak sehova. Egyik azért nem fogadja be a másik másmiért. Nincs meg az eredeti helye és folyton piszkálják. Ilyenkor a szülőket piszkálják, hogy nem csináltak jó feltételeket a gyereknek.

Én magyar vagyok. Sokáig azt mondtam a faji különbségek azért vannak, mert megvan a saját sajátoságuk, keveredés esetén ez eltünik. Tehát ne keveredjenk a fajok. Aztán a sors fintora hozta, hogy beleszerettem egy Beás cigányba. Vele is közöltem mindezt amit ítt leírtam. Ő az öngyilkosságba hajszolta volna magát ezért a szövegért. Ám a szerelem nem válogat. Hiába voltam tele dumákkal, a szívem mást akart. És most van egy félvér lányom. Imádom,de nem tudom megtalálni benne a magyar vonásaimat. Ám az apja, meg magyarnak látja, hogy ne kelljen a gyereknek olyan hátránnyal küzdenie, mint neki vagy egy tiszta cigánynak. Ettől függetlenül nem bántuk meg hogy megszületett. de én tudom félteni őt azért hogy mit kell majd kiállnia azért mert félvér. Akik egy kicsit is tudni fogják, vagy látják, hogy cigány vér van benne, már nem fogják észrevenni, hogy magyar az anyja. És amikor bántani fogják a gyerekedet a bőrszínek miatt vagy a szülők eredete miatt, azért elő fog majd jönni a kérdés, hogy biztos hogy jól tettük ezt?

Egy a lényeg az egész életedet nézd hogy boldog vagy e úgy. És akkor bárki bármit mondhat, engedd el a füled mellett.

2009. szept. 12. 12:45
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
12:45 - Ismerek félvéreket, már nem picik, és nem bántják őket, amiért félvérek.
2009. szept. 12. 12:50
 15/15 anonim ***** válasza:
12.50-nek. Ezt jó hallani. Egy anya legnagyobb vágya, hogy gyermekét biztonságba tudja és ne legyen semmi baja. Imádom a lányomat. A szívem megszakadna, ha azért piszkálnák amiről nem tehet. Lehet, hogy őt sem fogják piszkálni, mert az apja nyílvánoság elött háttérbe marad. Nem rejtözködik, de nem is tolja magát képbe.
2009. szept. 13. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!