Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért cseszeget anya, hogy...

Miért cseszeget anya, hogy túl vékony vagyok és ezzel együtt csúnya is?

Figyelt kérdés

49 kiló vagyok és 165 centi. Tényleg vékony vagyok, ha rámnéznek meg nem mondják,h ennyi a súlyom, de nem tehetek róla... Anya minden nap 20× elmondja, hogy csúnya vagyok amiért ilyen vékony vagyok. És hogy miért nem eszek, meg hogy a szerelem tönkretesz. Ez baromság, mivel ha éhes vagyok eszek. Nagyon is sokat. Ezt pont neki kéne a legjobban tudni. De ha egyszer nem vagyok éhes, akkor nem bírok enni 2 falatnál többet, hiába eröltetik. Meg na. Hova legyek kicsit is kövérebb, mikor ő is meg apa is totálisan vékonyak voltak fiatal korukban? Most kezdtek el némi súlyt felszedni, ahogy betöltötték az 50-et. Akkor tőlem miért várja el?

+ lassan mindenki ezzel cseszeget. "Jaj, de kényon vagy. Atya úr isten!" Meg hogy biztosan anorexiás vagyok. Miért kell ezt csinálni? Lassan oda az összesz önbecsülésem..

17/L

2013. márc. 3. 08:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Anyád egy idióta, már elnézést. Fogadjunk ha kövér lennél, akkor meg azért csúfolnának. Egyik alkatot sem érdemes csúfolni, mert nagyon sokat tud egy ember változni évek alatt. Jegyezd meg amiket mond, de ne hadakozz vele, mert ilyenkor mindig a gyerek a rossz ha igaza van, akkor is. Szóval megjegyzed ezt, és évek múlva amikor fordul a kocka, akkor előhozod ha van kedved hozzá. Lesz ez még így se. Majd jól a pofájukba mondod.
2014. dec. 10. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!