Miért cseszeget anya, hogy túl vékony vagyok és ezzel együtt csúnya is?
49 kiló vagyok és 165 centi. Tényleg vékony vagyok, ha rámnéznek meg nem mondják,h ennyi a súlyom, de nem tehetek róla... Anya minden nap 20× elmondja, hogy csúnya vagyok amiért ilyen vékony vagyok. És hogy miért nem eszek, meg hogy a szerelem tönkretesz. Ez baromság, mivel ha éhes vagyok eszek. Nagyon is sokat. Ezt pont neki kéne a legjobban tudni. De ha egyszer nem vagyok éhes, akkor nem bírok enni 2 falatnál többet, hiába eröltetik. Meg na. Hova legyek kicsit is kövérebb, mikor ő is meg apa is totálisan vékonyak voltak fiatal korukban? Most kezdtek el némi súlyt felszedni, ahogy betöltötték az 50-et. Akkor tőlem miért várja el?
+ lassan mindenki ezzel cseszeget. "Jaj, de kényon vagy. Atya úr isten!" Meg hogy biztosan anorexiás vagyok. Miért kell ezt csinálni? Lassan oda az összesz önbecsülésem..
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!