Ha választanod kellene, hogy a szüleidet vagy a gyerekeidet támogatod, mindkettőre nincs lehetőség, akkor melyiket támogatnád?
A kérdés elméleti, véleményekre vagyok kíváncsi, a minap megjelent szülőtartásos kérdést olvasva jutott ez eszembe.
Tehát ha olyan lenne a helyzet (az egyenlőség kedvéért), hogy a szülőd/szüleid és a 18 éven felüli gyereked/gyerekeid támogatásra szorulnának anyagilag vagy természetben kiváltva (pl lakhatás biztosítása), akkor melyiket támogatnád, ha mindenképpen csak az egyikre lenne lehetőség, és miért? Sem a szülők, sem a gyerekek nem tudnának másik családtagtól vagy akárhonnan támogatást szerezni, szóval nem ilyesmi választ várok, hogy mondjuk a "szülőt majd támogatja a testvérem", mert nem lenne lehetőség.
Egyértelműen a gyerekeimet. Én vállaltam őket, azzal együtt, hogy ha rászorulnak, támogatom őket, amíg tehetem.
A szüleim felé nincs ilyen kötelezettségem, ők is döntöttek, a saját és az én életemről. Ők ezt vállalták, én pedig magamat és a gyermekeimet.
Soha, semmi nem történhetne, ami miatt valaha is a szüleimet helyezném előtérbe a gyerekeimmel szemben!
Jó, ehhez az is hozzátartozik, hogy sosem voltak jó szülők, nincs jó kapcsolatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!