Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen kapcsolatban vagytok...

Milyen kapcsolatban vagytok anyukátokkal?

Figyelt kérdés

Mármint miket beszéltek meg egymással és miket nem? Szerencsére én nagyon jól kijövök anyukámmal. A legjobb barátnőm . Neki mondok el minden titkomat és nem úgy tekintek rá mint egy szigorú anyára akinél tisztelegve kell állni hanem egy jó bnőre akivel eltudok beszélgetni.

Kort és nemet is írjatok.

13/L

2009. szept. 11. 18:25
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
89%

amióta nem lakunk együtt, azóta olyan a viszonyunk, mintha egykorú barátnők lennénk, pedig dupla annyi idős mint én. jó hallani, hogy büszke rám, és én igyekszem ennek megfelelni. nagyon szeretjük egymást, mindenről tudunk beszélgetni, még a szexről is! :) nekem nem ciki ezeket a dolgokat megbeszélni vele. :)

ahogy látja, hogy milyen önálló vagyok, egyre több dologban bízik bennem, és kevésbé aggódik, hogy hogyan fogok boldogulni az életben.

hálás vagyok a sorsnak, hogy az anyukám az én anyukám :)

2009. szept. 11. 20:01
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

amióta nem lakunk együtt, azóta olyan a viszonyunk, mintha egykorú barátnők lennénk, pedig dupla annyi idős mint én. jó hallani, hogy büszke rám, és én igyekszem ennek megfelelni. nagyon szeretjük egymást, mindenről tudunk beszélgetni, még a szexről is! :) nekem nem ciki ezeket a dolgokat megbeszélni vele. :)

ahogy látja, hogy milyen önálló vagyok, egyre több dologban bízik bennem, és kevésbé aggódik, hogy hogyan fogok boldogulni az életben.

hálás vagyok a sorsnak, hogy az anyukám az én anyukám :)

21L

2009. szept. 11. 20:02
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Én sem vagyok vele túl jóban. Puszi-puszi mizújs és kb ennyi.

El akart vetetni, aztán a születésem után elhagyott, majd 2 év után úgy gondolta mégis kellek. Folyton dolgozott, semmit nem tudtam vele megbeszélni.

Nem vette észre, hogy megerőszakoltak, majd később, hogy terhes vagyok (16 évesen), holott vele éltem. A 8.hónapban tudta meg. Azóta nem vele élek, hanem a férjemmel és a gyermekemmel, boldogan, és mióta tudom, milyen anyának lenni, úgy érzem, ő nekem nem az.

2009. szept. 11. 20:17
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon jó a kapcsolatom Anyával. Szinte mindent megbeszélek vele. Azt nem mondanám, hogy a "legjobb barátnőm", mert sok olyan dolog van, ami emgem érdekel az életben, de őt nem a korkülönbség miatt. De mégis őt szeretem a világon a legjobban. Remélem, hogy én is tudok majd ilyen laza, de mégis gondos anyuka lenni, mint ő. 17 éves vagyok és kezdem érezni, hogy lassan elengedi a kezem, hogy a saját utamat járhassam, de tudom, hogy mindig itt lesz nekem, ha szükségem lesz rá. Bárcsak mindenkinek ilyen anyukája lehetne.

17/L

2009. szept. 12. 22:13
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
tobbek kozt jo kapcsolatunk van, de nem mondanam, hogy a legjobb baratnom, mert a kapcsolatomrol nem nagyon beszelunk es sok a tabu temank is...ugyhogy sajnos nem a legjobb, de nem rossz:)
2009. szept. 14. 22:09
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos soha nem voltunk joban anyummal, pedig sokszor probalkoztam vele, de belefaradtam.

Viszont a 12 eves lanyommal, nagyon jol vagyunk :)) Olyan a kapcsolatunk amilyent szerettem volna anyummal, egykoron.

32/N

2009. szept. 15. 09:59
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

A mi kapcsolatunkon sokat dobott, hogy nagyon messze koltoztem, igy mar mindent megbeszelunk es sosincs vita. Amig otthon voltam addigis jo volt a kapcsolatunk, de nem ennyire.

24/L

2009. szept. 15. 10:01
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jól és mindent elmondhatok neki és a legjobb,hogy az Apukámnak is:)

Abban az egyben,nincs igaza az anyukádnak,hogy minden barátnő elhagy. Mert tény,hogy az embernek igazi barátnője egy max kettő lehet,de ugyis csak 20-on éves kora után jön rá több éves barátsággal a háta mögött,hogy ki az igazi barátnő.

26/L

2009. szept. 15. 11:33
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Amikor otthon laktam még nagyon sokat veszekedtünk.Most valamivel jobb a kapcsolatunk,de nem az a barátnős típus.Jól megvagyunk azért.
2009. szept. 15. 11:40
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Anyukámmal jó a kapcsolatom, de mindent nem mondok el neki. Mert fegyverként fordítja ellenem egy veszekedésben.
2009. szept. 15. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!