Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen kapcsolatban vagytok...

Milyen kapcsolatban vagytok anyukátokkal?

Figyelt kérdés

Mármint miket beszéltek meg egymással és miket nem? Szerencsére én nagyon jól kijövök anyukámmal. A legjobb barátnőm . Neki mondok el minden titkomat és nem úgy tekintek rá mint egy szigorú anyára akinél tisztelegve kell állni hanem egy jó bnőre akivel eltudok beszélgetni.

Kort és nemet is írjatok.

13/L

2009. szept. 11. 18:25
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szerencsés vagy!Örülök,hogy így látod ezt a dolgot(: És anyukád is biztos örül.

Én is jól kijövök anyukámmal,nagyon szeretem és ő is engem(: Szinte mindent el mondok neki,olyat is hogy suliba miket csinál a matek tanár órán,meg h mi miket mondunk neki(: Néha nagyokat néz h ilyeneket csinál a tanár/mi:D

Persze,van olyan dolog amit nem mondok el neki.De csakis ilyen kis apróságokat nem mondok el neki ami nem fontos.Egyébként 99%-ban mindent elmondok neki,és kikérem nagyon sok mindenről a véleményét!!(:

14/L

2009. szept. 11. 18:43
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát én már idösebb vagyok, de nagyrészt mindent megbeszélek vele, persze kivéve a szexuális kapcsolatomat a párommal!

De ezen kivül mindent! :)

20/L

2009. szept. 11. 18:47
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

milyen szerencsések vagytok mind a hárman...nagyon irigyellek titeket hogy így mindent el tudtok mondani az anyukátoknak!Én sajnos nem tudok!:(

17/L

2009. szept. 11. 18:52
 4/27 A kérdező kommentje:
Hát sokkal jobb így. és anya is megbízik bennem 100%-ig. Sajnálom azokat akik nem tudnak megbeszélni ilyeneket az anyukájukkal. " Mert egyszer minden barátnő elhagy de én soha" anyukám mindig ezt szokta nekem mondani:)
2009. szept. 11. 18:56
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

utolsónak:ha szabad tudni,te miért nem tudsz beszélni anyukáddal?

első voltam.

2009. szept. 11. 18:56
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Hála én is nagyon jóban vagyok vele!:) Mindent elmondok neki ahogyan ő is nekem!!:):)

15/L

2009. szept. 11. 19:00
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Mindent elmondok neki, és ő is nekem. Néha szoktunk veszekedni (pl. most), de egyébként boldog, kiegyensúlyozott a kapcsolatunk. Most is csak egy félreértés miatt megy a vita, majd holnapra megbékél.

19/L

2009. szept. 11. 19:02
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

Mi is mindent elmondunk egymásnak. Még a párkapcsolati apró titkokat is... Ha épp arról van szó!!!

23/L

2009. szept. 11. 19:03
 9/27 anonim ***** válasza:
91%

Tökéletes kapcsolatban, ahhoz képest hogy nő.

F/24

2009. szept. 11. 19:04
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

rossz kapcsolatban.semmit nem tudunk megbeszélni, mert vagy összeveszés lesz a vége, vagy nem érti, amit mondok, vagy egyszerűen csak nem érdekli.nem szigorú, kiskoromtól fogva azt csinálok, amit akarok, és nekem ez így megfelel.

17/l.

2009. szept. 11. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!