Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm az ex-barátjánál...

A barátnőm az ex-barátjánál lakik. Mekkora palimadár vagyok? (Hosszú)

Figyelt kérdés

A barátnőm és én 25 évesek vagyunk, kb. egy éve találkoztunk először nyolc-kilenc hónap internetes ismeretség után. Ekkor már tudtam, hogy kivel, milyen körülmények között lakik. Mikor már személyesen is találkozgattunk, elmondta, hogy már több kapcsolata is volt, mivel a lakótárs-exbaráttal már hosszú ideje teljesen elhidegültek egymástól.

17 éves kora óta lakott nála, a család befogadta, nehéz onnan elszakadnia, lelki, és persze anyagi okokból is. A középiskolát nem fejezte be, mikor találkoztunk sem volt, és most sincs munkája. Barátai is oda kötik, ráadásul az exbarát szülei sokáig nem is tudtak róla, hogy már valamelyest különváltak - értsd a lánynak már voltak más kapcsolatai is, legutóbb, vagyis most, én.

Mikor még csak pár hónaposak voltunk, világos, hogy nem költözik egyből hozzám. Elhangzott pár ígéret, hogy majd ha befejezte az iskoláját(június közepén lett vége), meg hogy ha majd lesz munkája.

Maholnap egy évesek leszünk, de én még mindig nem látom, hogy vezet valahová a kapcsolatunk. Ráadásul az ígéretei sem látszanak megvalósulni, max. 4-5 álláshelyet nézett meg az utóbbi időben.

Én nagyon szeretem, az elejétől fogva komolyan vettem a kapcsolatunkat, türelmes, megértő voltam. Akartam egyenesbe hozni az egészet, de ugyanezt nem látom rajta. Rengeteg okból, bármikor elhagyhattam volna, de nem tettem, úgy gondoltam meg tudjuk oldani, és hogy elég komoly már a viszonyunk ahhoz, hogy gyávaság legyen kilépni belőle.

Mindeközben a családom rólam van rossz véleménnyel azért, mert nem mutatom be.

Nem tudom mit kéne tennem. Párszor már rászántam magam a szakításra, de mikor együtt voltunk sosem maradt erőm megtenni.

(azt is köszönöm, ha csak végigolvastad)

2009. szept. 11. 17:33
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
92%
hát én nem értem a bnödet..költözhetne hozzád is de még az expasijával lakik?biztos hogy csak ex az ex?voltál már nála?csak azért h megbizonyosodj afelöl hogy nincs kapcsolata az exével.látszik h te szereted ezt a lányt,de ö nem ugy tesz mintahogy igéri azt neked.elöször is ülj le vele,és mond el neki határozottan ezeket,majd ha semmi változás akkor jobb túlleni ezen:(magyarázd el neki,hogy nem zavar ha egyenlöre nincs munkája,eggyütt találtok majd neki,és ha igy sem akar kérd azért számon hogy miért nem?!remélem tudtam kicsit segiteni:)
2009. szept. 11. 17:43
 2/35 anonim ***** válasza:
93%
A leírtakból azt érzem,hogy a lány nem szeret téged,és nem is tűnik komoly,felelősségteljes nőnek.Lehet,hogy még mindig van valami közte és az exe között.Határozottan tisztáznod kellene vele a kpcsolatotokat,és ha nem változik,akkor bármennyire szereted is,jobb ha még most szakítasz vele.Később csak még rosszabb lesz.
2009. szept. 11. 17:43
 3/35 anonim ***** válasza:
92%
Az az érzésem, hogy ez a lány nem tudja, talán nem is akarja eldöteni, hogy mit is akar. Illetve nagyon is tudja, mert belakta magát egy viszonylagos kényelembe, egy elfogadó családba.Innen jár el portyázni, így akadt rád is. Ez egy kényelmes helyzet. Az a különös, hogy téged ez kielégit. Ez a lány így és most nem a tiéd! Hiába szereted, neki ez a kapcsolat valószinű nem jelent annyit, hogy hátat fordítson korábbi barátjának, elhagyja azt a házat és hagyatt-homlok rohanjon hozzád. Én biztos válaszút elé állítanám és nem hagynám magamat ámítani.
2009. szept. 11. 17:45
 4/35 anonim ***** válasza:
88%

Az én párom pontosan ugyanezt csinálta mint, te.

Évekig volt "palimadár",csinálta amit te,és az ő esetében sehová sem vezetett,Ők sem voltak együtt évekig, csak egy lakásban éltek.A végét a nő részéről az új pasi jelentette,sőt az lett volna számára az ideális,ha a párom ott marad fenntartani a lakást, ő meg éli világát!!

Csakhogy jöttem én:)Teljesen idegenbe költöztem a páromhoz,rajta kivűl senkit sem ismertem.

Vigyázz magadra,ha lehetőséged van rá költöztesd magad mellé.Ha nem szeretne veled élni,inkább marad az exnél akkor nem hiszem,hogy szeret téged!!!!Akkor lépj tovább.

Bocs, de ez az én véleményem!

2009. szept. 11. 17:47
 5/35 anonim ***** válasza:
90%
17:45ossel egyet ertek, Ez a lany kihasznalja,hogy szereted.Csak a sajat erdekeit nezi, azt ,hogy o benne legyen az expasijanal a kenyelembe,es kozbe veled jar,eleg erdekes,ezen gondolom mar te is sokat ragodtal sajnos....es ez neked sem jo elhiszem ,megertem,hogy kiakartal lepni ebbol a kapcsibol..az a legjobb ha ezt mielobb megbeszelitek, mert ebbol te jossz igy ki vesztesen.Es mi mindannyian jot akarunk neked.Ha a lany azt mondja marad ott, akkor te keress egy uj baratnot aki majd szivesen hozzad koltozik:-)Jo mondjuk nem ilyen egyszeru a helyzet foleg ha szereted a lanyt....Mondd neki ,hogy ha tenyleg teged szeret akkor koltozzon hozzad, es erdekbol ne legyen ott mas csaladnal,mert johetnek o ra meg rossz idok, mivan ha kiderulnek a turpissagai a csalad elott ahol lakik, nem hinnem ,hogy jo szemmel nezik,hogy igy lakik ott veluk....Sok szerencset,mindenhez..21/L
2009. szept. 11. 17:54
 6/35 A kérdező kommentje:

exével nem hiszem, hogy komolyan lenne bármi is. Mostanra rendszeresen alszik nálam, ezt ott-hon nem tudom mivel magyarázná ki..

:(

2009. szept. 11. 18:43
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
Engem csak annyi erdekelne, hogy voltal-e mar nala? Bemutatott az exnek?
2009. szept. 12. 10:12
 8/35 A kérdező kommentje:
Nem voltam náluk, nem ismerem az exet, se senkit az ottani családból, baráti körből.
2009. szept. 12. 12:55
 9/35 anonim ***** válasza:
87%

Mar ne haragudj, de miert van neked szukseged egy ilyen lusta lanyra??? Meg a sulit sem fejezte be?

Biztos vagy te abban, hogy egy ilyen gondot a nyakadba akrsz venni? Ez a no imadja a ff-akat, szerintem kihasznalja oket, es iszonyat lusta!

Tanulni, dolgozni, tanulni, dolgozni...stb. ennek lenne ertelme, de igy amit o csinal?

Probalj normalis lanyt keresni, annyi de annyi keres fiut maga melle.

2009. szept. 14. 12:20
 10/35 anonim ***** válasza:
89%
Nem tiszta a lány körül valami szerintem. A leírtak alapján ne számíts túl sokra ha vele is maradsz. Nagyon anyagias lehet, mindezek mellett nem hiszem hogy szeret téged. Miért nem ment haza a szüleihez? Miből él? Csak nem hiszed hogy bárki a két szép szeméért ott lakhat valahol baráti alapon.
2009. szept. 14. 12:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!