Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondanátok a férjeteknek,...

Elmondanátok a férjeteknek, vagy sem?

Figyelt kérdés

Válságba jutott a házasságunk, tulajdonképpen mindketten hibásak vagyunk, hogy idáig fajultak a dolgok.

Ő sem az elvárható módon viselkedett sok esetben (anyagi felelőtlenség, hazudozások, megcsalás gyanú, visszautasított engem, stb.), és én sem mindig úgy reagáltam mindenre, ahogy azt kellett volna. Esetemben ez abból áll, hogy a sok csalódás elől egy másik férfihez menekültem, de csak képletesen. Érzéseket táplálok valaki más iránt, de amikor erre rájöttünk kölcsönösen ezzel a másik férfival, akkor megszakítottuk a további "baráti" kapcsolatot, mert mindketten rendbe akarjuk hozni a meglévő házasságunkat, főleg a gyerekek miatt. Neki is nagyon sok veszítenivalója van, és nekem is itt a kisfiam, akinek az apjára is szüksége van.

Egyéb téren nagyjából rendeződnének a dolgaink a férjemmel, igaz, még nem tudok benne megbízni, de helyre akarom hozni, amit hagytunk elromolni és a férjem is ezt szeretné.

A hétvégén programot szerveztünk kettesben, szükségünk van nagyon az egyedüllétre és a beszélgetésre, de nem tudom, hogy őszinte legyek-e és elmondjam-e, hogy először is magamat és a másik férfi iránti érzéseimet kell legyőznöm annak érdekében, hogy újra úgy tudjak fordulni felé, mint azelőtt. Tudom, hogy ez kegyetlen nagy csalódás lenne neki, de nem-e teljesen tiszta lappal kellene indítanunk ahhoz, hogy mindent őszintén megbeszélhessünk? Fogalmam sincs, hogy mit tegyek, mi lenne a helyes...

2013. márc. 1. 20:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%
Ne mondd el!
2013. márc. 1. 22:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Hallgass.Biztos nem gratulálna mást szeretsz
2013. márc. 2. 09:47
 13/14 zoldzivatar válasza:
Szerintem mondd el, de csakis akkor, ha erősnek érzed magad ahhoz, hogy egyedül és emelt fővel élj tovább. Én ezt tenném, de érthető az is, amit az előttem szólók tanácsolnak. Igen, nagy az esélye, hogy elhagyna a párod. Viszont fel lenne dobva a labda, hogy szeretsz még így is? Az, aki vagyok, aki döntött, és a férje mellett szeretne élni... Mégis csak kiderülne, hogy csak kényelemből vagytok együtt, vagy érzelmileg már ő is labilis.. Iszonyatosan nehéz kérdést tettél fel :(
2013. márc. 2. 21:13
 14/14 anonim ***** válasza:

milyen érdekes.

egy férfi a konkrét megcsalást (részéről) is elhessegetné annyival, hogy nem jelentett semmit, hogy lefeküdt egy idegen nővel, mert "csak" szex volt,

Egy nő meg azért is okolja magát, hogy érzett valamit másik férfi iránt.

Ne mondd el. Jól döntöttél, megszakítottad a kapcsolatot vele, megbeszéltétek, az a férfi sem fog jönni bilit borogatni. Koncentrálj a férjedre.

Szerintem ezt lezártad, mielőtt bonyodalom lett volna belőle.

Ami feladatod, ne melengesd a gondolatot, hogy a másik férfi még jelenthet neked menedéket,

és soha ne vágd oda a férjednek: "mit hiszel, nekem is lehetett volna valakim, én is kellettem másnak is".

sok sikert!

2013. ápr. 17. 02:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!