Nagymamámnak holnap lesz a névnapja. Mit vegyünk neki?
El se hiszem :) az én nagymamám is 77 éves és neki is holnap lesz a névnapja! :D tőlünk 100 km-re lakik úgyhogy mi megyünk hozzá meglátogatni! Mi mindig olyat veszünk neki amit tud használni és nem lom: kávénak, tusfürdőnek mindig örül! Tudom, nem épp kifejezetten ünnepi ajándék de ő mindig őrül neki :)
Boldogat a mamidnak!!!!!
A Te mamidnak is boldogot :P
Nem tudom mi is ilyeneket veszünk...mert igazából mindig levagyunk oltva, hogy miért veszünk egyáltalán vmit is... de azért na :D Amikor normálisan akarunk venni valamit, akkor nincs ötlet! :P
Vegyetek neki egy kenyelmes, puha otthonkat, vagy egy uj papucsot. Vsgy egy nagyobb cserepes viragot.
Bonbont, nem erdemes mert altalaban az idosebbek tovabb ajandekozzak, de pl a napolyit minden idos szereti.
hát..az én mamám is 77, és nemrég említette, hogy nagyon szívesen hallgatná azt a sok bakelitlemezt (mert éppen azokat nézegettem), csak kellene a lemezjátszóba egy új tű..legközelebb kap tőlünk egy normális lemezlejátszót (kb 3-4 ezerért is lehet venni használtan..az enyém 2 ezer forint volt.).ő nem örülne ilyesminek?
mi már vettünk mamának: mamuszt, papucsokat, krémet, új rádiót, stb. (a rádiót nagyon szeretik az öregek). esetleg (ha van náluk hely) meglephetitek őt egy hintaszékkel, vagy valamivel, ami fokozza a kényelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!