Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagymamámnak holnap lesz a...

Nagymamámnak holnap lesz a névnapja. Mit vegyünk neki?

Figyelt kérdés
Mama 77 éves. Anyuval nem tudjuk mit vegyünk a család (anyu, apu, én) nevében. Ráadásul a keresztanyámnak is(aki vele lakik) akkor van szóval neki is kellene valami. Vagy akár egybe. Valami hasznosra gondoltunk de semmi... Tanácstalanok vagyunk! Szerintetek?
2009. szept. 11. 11:47
 1/7 anonim ***** válasza:

El se hiszem :) az én nagymamám is 77 éves és neki is holnap lesz a névnapja! :D tőlünk 100 km-re lakik úgyhogy mi megyünk hozzá meglátogatni! Mi mindig olyat veszünk neki amit tud használni és nem lom: kávénak, tusfürdőnek mindig örül! Tudom, nem épp kifejezetten ünnepi ajándék de ő mindig őrül neki :)

Boldogat a mamidnak!!!!!

2009. szept. 11. 11:55
 2/7 A kérdező kommentje:

A Te mamidnak is boldogot :P

Nem tudom mi is ilyeneket veszünk...mert igazából mindig levagyunk oltva, hogy miért veszünk egyáltalán vmit is... de azért na :D Amikor normálisan akarunk venni valamit, akkor nincs ötlet! :P

2009. szept. 11. 12:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Vegyetek neki egy kenyelmes, puha otthonkat, vagy egy uj papucsot. Vsgy egy nagyobb cserepes viragot.

Bonbont, nem erdemes mert altalaban az idosebbek tovabb ajandekozzak, de pl a napolyit minden idos szereti.

2009. szept. 11. 12:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem egy otthonkázós típus :) Régimódi de mégsem :D Cserepes virágja meg van vagy 50...köztük 20 amit tőlünk kapott :D A bonbonos trükkjükre már mi is rájöttünk :D... De azért köszi :)
2009. szept. 11. 13:05
 5/7 anonim ***** válasza:

hát..az én mamám is 77, és nemrég említette, hogy nagyon szívesen hallgatná azt a sok bakelitlemezt (mert éppen azokat nézegettem), csak kellene a lemezjátszóba egy új tű..legközelebb kap tőlünk egy normális lemezlejátszót (kb 3-4 ezerért is lehet venni használtan..az enyém 2 ezer forint volt.).ő nem örülne ilyesminek?

mi már vettünk mamának: mamuszt, papucsokat, krémet, új rádiót, stb. (a rádiót nagyon szeretik az öregek). esetleg (ha van náluk hely) meglephetitek őt egy hintaszékkel, vagy valamivel, ami fokozza a kényelmét.

2009. szept. 11. 13:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a nagymamik nagy része szeret főzni, és valami főzéssel kapcsolatos ajándéknak biztos örülne :) Legyen akár egy tányér- vagy evőeszközkészlet, kötény vagy fakanál akasztóval meg sütőkesztyűvel :) Esetleg még egy pohárkészlet vagy valami :)
2009. szept. 11. 13:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) A hintaágy jó ötlet ;)
2009. szept. 11. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!