Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ajánlanátok valamilyen filmet...

Ajánlanátok valamilyen filmet a nagymamámnak?

Figyelt kérdés

A nagymamám jön hozzánk 3 napra, szeretnénk majd valamilyen filmet nézni együtt.

Tudnátok ajánlani valamit?

16/L

2011. márc. 5. 13:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%
szerelmünk lapjai..
2011. márc. 5. 13:22
 2/16 anonim válasza:

Marley meg én

gyönyörű film,biztos tetszeni fog nektek! :)

2011. márc. 5. 13:22
 3/16 anonim ***** válasza:
Casablanca, Elfújta a szél.
2011. márc. 5. 13:24
 4/16 anonim ***** válasza:
76%

Én az élet szép című filmet minden korosztálynak ajánlom. Régi olasz film, már 2x láttam, és mindkétszer elsírtam magam a végén. Nagyon szép film.

[link]

A boldogság nyomában: [link]

szintén nagyon szép. A moovie.hu-n megtalálod mindkét filmet.

15/L

5/16 anonim ***** válasza:

Milyen filmeket szeret a mamád? Talán jobban örülne valami olyasminek, ami a saját fiatalságára emlékezteti..

Most kapásból az "Az élet szép" c. film jutott eszembe, de az túl szomorú..:(

6/16 anonim ***** válasza:
Talán valami régi magyar film? Kabos vagy Karády filmklasszikusok?
2011. márc. 5. 13:31
 7/16 anonim ***** válasza:
Tétova tangó. Szerintem ez telitalálat lenne, nagyon aranyos film.Biztos neked is tetszene.
2011. márc. 5. 13:34
 8/16 anonim ***** válasza:
2011. márc. 5. 13:37
 9/16 anonim ***** válasza:

Az este

Nagyon szép film, az én mamám imádta: [link]

2011. márc. 5. 13:38
 10/16 anonim ***** válasza:

Valami fiatalos lendületű vígjátékot, amiben nincs trágárkodás, a Marley meg én tényleg aranyos, vagy a két Lotti feldolgozása, az Apád-anyád idejöjjön (enyém nagyon jókat kacagott rajta!), Vonzások és állatságok, a címével ellentétben jópofa film. A Minden6ó Jim Carry-vel. Nagyon nagy ő.

Ha az a kis aranyos fejkendős, sütisütő nénike, akkor pedig inkább régi magar fekete-fehér filmeket szerezz meg, azok jobban fognak tetszeni neki valószínűleg.

Jó időtöltést nektek, én is nagyon szerettem a nagyimmal filmeket nézni, olyan nagyokat nevetett rajtuk mindig :))

2011. márc. 5. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!