Ajánlanátok valamilyen filmet a nagymamámnak?
A nagymamám jön hozzánk 3 napra, szeretnénk majd valamilyen filmet nézni együtt.
Tudnátok ajánlani valamit?
16/L
Az én 85 éves mamám például nagyon szereti a Hugh Grant-es filmeket (Sztárom a párom, Négy esküvő és egy temetés), szóval vele ezeket bármikor meg lehet nézni.
Ezen kívül szereti még a Házibuli 1-2-őt.
A régiek közül: Kétszer kettő néha öt, Indul a bakterház.
Szereti a kosztümös (A hercegnő, Sissi 1-2-3), és a történelmi (pl.: Szabadság, szerelem) filmeket is.
Neki egyszerű filmet találni, mert majdnem minden témát szeret (ami a jó ízlés határán belül mozog).
Az én 83 éves mamám George Clooney-ért van oda, meg Richard Gere-ért: Micsoda nő, Oltári nő pl.
De szereti az Elfújta a szelet, vagy a régi magyar filmeket amik a háború idején játszódnak, de inkább a vígjátékokat: Tizedes meg a többiek, meg a kutyás filmeket: Lessie, Rex, stb.
régi magyar filmek. biztosan szeretni fogja. az enyém imádta ezeket, bár még most is együtt nézhetnénk őket :(
www.magyarvagyok.com. itt nézd meg a filmek listáját, van egy halom régebbi magyar klasszikus film, akár Jávor, Karády, Páger, Turay Ida, Latabár főszereplésével, vagy későbbiek, amiben Zenthe, Latinovits, Sinkovits játszanak.
én imádom a régi magyar filmeket, iszonyat jó a hangulatuk.
én az Abigélt-t nézném együtt, az tuti!!!! :-)))
az legalább 4óra és azt mindneki szereti, az összes generáció.
én a nagyszüleimmel "legutóbb" a Titanicot láttam moziban tetszett nekik ... valami ilyesmi is jó, ami izgalmas, szerelmes, kalandos, netán vicces, de ne legyen benne szex és erőszak...
persze ha 50-60 körüli a nagymamád akkor mindegy, akkor szex és new yorkot is nézethetsz vele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!