Miért nézi anyám sz@ros kocsinak az én autómat?
Arról van szó, hogy mindkettőnknek van egy autója, s én használtan vettem az enyémet, de azóta már felújíttattam. Viszont anyám mindig azzal akar menni mindenhová, mondván, hogy azt kell nyúzni, még olyan helyeken is, ahová ő nem viszi a kocsiját. Olyan dolgokat pakolunk az enyémbe, amiket az övébe nem lehet, mert fúj. Az enyém álljon a ház előtt (mindkettőnknek van garázsa), minek sietek beállni, de az övével rohan a garázsba, hozzá se szóljak, amíg kint áll, mert siet beállni, mert jaj, a ház előtt van, ott meg nem állhat. Egyszer már rákérdeztem, mert ez nagyon megalázó, az volt a válasz, hogy azért, mert az enyém használt, az övé meg új volt. De csak volt! 11 évvel ezelőtt!! Az enyém meg 14 éves, de több, mint a vételár dupláját költöttem már rá azóta, és egyáltalán nem mondani meg a korát, kímélem, vigyázok rá.
Miért csak az övét kell kímélni, vagy miért van ez?
24/L
Megmondtam, semmi haszna. Nagy cirkusz van csak belőle.
Szia!
akkor tedd azt, ha valmikor koszos, nehéz dolgot kell szállítani, akkor egyszerűen mondj nemet, mond azt, hogy nem érsz rá, intézze el egyedül.
egyetértek, egyértelműen mond azt, h te sokat költöttél a kocsidra, és nemvagy hajlandó ezeket a dolgokat belepakolni, mert nemezért újíttattad fel a saját pénzedből, hogy aztán anyád cuccai leamortizálják.
kicsit állj már a sarkadra, azért mert az anyád még nemkell hagynod h kihasználjon. ez nemegy olyan dolog amitől aztán egy életre megsértődne, ha ellentmondanál. neki is van kocsija, ráadásul azsem mai darab már, pakolgasson abba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!