Lenézed azt a férfit, akit a nő tart el?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Öcsém nagyon kedves, nagyon udvarias férfi mindenkivel, a nőkkel meg pláne. Nem a sógórnőm erőlteti rá a körömfestést, hanem Öcsém ajánlja fel alkalmanként, egy-egy fáradtabb nap végén kedveskedésből. Mindent megcsinál otthon, amit egy nő szokott, mos, főz, takarít, bevásárol, intézi a számláikat, minden ügyet elintéz. Még az akciós újságokat is böngészi.:)
Az én férjem is ilyen.. :) Jó, mondjuk kilakkozni nem szokta a körmömet, de már volt rá példa, h segített hajat festeni.
Annyi a különbség, hogy Ő dolgozik. De itthon is mindent megcsinál, és nagyon jól főz :)
Én abszolút férfiként nézek rá. Nem is értem.. Ha a pasi nem vagy alig segít otthon, akkor azért problémázik az asszonyka, ha meg kiteszi szívét lelkét, akkor meg nem eléggé férfi, és megpattan mellőle a feleség.
Kedves 32. válaszoló! Kívánok Neked ilyen férjet, remélem megtalálod előbb-utóbb!
Nem tudom a sógornőm megpattan e majd Öcsém mellöl, 20 éve együtt vannak, nagyon szeretik egymást, remélem így is marad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!