A Berényi András névről nektek beugrik a sorozat?
8.:
nem az András halt meg mostanság: mert ha igen, akkor tökmindegy, meddig tart a sorozat, az ő neve hamarosan kikopik belőle és az emberek emlékezetéből. a halottakat még a gagyi szappanoperákban se nagyon hozzák vissza. innen lehet tudni,h ki az akit végleg kiírtak.
Berényi Andrásról eszembe jut a BK, pedig nem is nézem. Viszont nem tartom cikinek, mert azért ez mégsem olyan mintha egy spanyol szappanoperából választottál volna egy cseppet sem magyar fülnek való nevet.
Ha olyan embereket fog ki akik csúfolni akarják akkor teljesen mindegy, hogy mi a neve, mert belekötni bármibe bele lehet...
Apámat Ferenc Ferdinándnak hívják. Ha ő tudott ezzel a névvel élni akkor nem hiszem hogy a te fiadnak gondjai lesznek.
Egyébként nekem semmit nem mond a Berényi András név..
Melyik sorozatból való? Mindegy végül is, mert ha nem ugrik be, akkor nem is nézem.
Nekem van egy Berényi nevű kollégám.Berényi Miklós.Családja van.Felesége Zsuzsi.A gyermekei nevét sajnos nem tudom.
Először nekem is a Barátok közt ugrott be,de megszoktam.
Majd 7-8 év múlva ezt fogja énekelni ének órán a fiad:
Új élet vár, felejts el mindent,
Mindent, ami fáj.
Múltadon tűnődsz, de nincs okod!
Ha segít egy társ, céljaidat lassan eléred.
De nem jó egyedül, régóta rájöttél,
Boldog élet rád, csak barátok közt vár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!