Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ki az aki már unja a Barátok...

Ki az aki már unja a Barátok köztöt és aki szerint kellene már helyette egy új magyar sorozat?

Figyelt kérdés

Már unjuk, vetítsenek valami újat...

Talán ugyanezekkel a szereplőkkel vagy sem, de valami modernebb stílusban izgalmasabb cselekménnyel.

Megmondom őszintén, az nem tetszik a barátok köztben, hogy csupa olyan dolog történik benne, mint ami bármelyik hétköznapi emberrel, és szerintem az emberek inkább olyanra vágynának ami nem történik meg a hétköznapokban, hanem annál érdekesebb, izgalmasabb, fantázia dúsabb...

2012. aug. 22. 19:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én például nem is nézem, úgy hogy lehetne unni? :D Minek új sorozat? Jó az:) Vagy mittudomén!:D
2012. aug. 22. 19:39
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Meg ha nem elég izgalmas, keress mást!:D Vannak más adók is! :) Mondjuk nem tudom, Ti mire fizettek elő, de nekem mindegy:D Akkor olvassál! :) :)
2012. aug. 22. 19:41
 3/8 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem a magyaroknak nem kéne erőltetni, a Szomszédok volt kb. az utolsó élvezhető produkció, azóta csak a szemét folyik.

múgy nem nézem a BK-t, de sztem irl nem sok emberrel történik, hogy szellemek jönnek, meg csupa irreális kavarás, amit max. a szintén színvonal alatti dél-amerikai moslékban lehet látni.

De ha unod, talán ne nézd. :P Van már adó tényleg, van neted, talán akad pár barátod és könyved is, szóval a lehetőségeid korlátlanok.

2012. aug. 22. 22:09
 4/8 counter ***** válasza:
38%
Jóban roszban a tv2
2012. aug. 23. 08:11
 5/8 A kérdező kommentje:
A Jóban rosszban a legszörnyűbb, annál már a barátok közt is jobb. Már az is fáj nekem, hogy más nézi ezt a két sorozatot...
2012. aug. 23. 20:38
 6/8 anonim ***** válasza:
84%
találj magadnak elfoglaltságot. kötelez valaki arra, hogy nézd?
2013. febr. 27. 22:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nélkülem, mostmár úgy sincs semmi értelme, úgyhogy nyugodtan abba lehet hagyni a sorozatot. Helyette lehetne "Claudia élete" vagy valami hasonló ...
2014. jan. 14. 21:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Akinek van figyelemkoncentrációja és szereti a műsorokat, annak tetszik a B.k.
2019. máj. 28. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!