Ki az aki már unja a Barátok köztöt és aki szerint kellene már helyette egy új magyar sorozat?
Már unjuk, vetítsenek valami újat...
Talán ugyanezekkel a szereplőkkel vagy sem, de valami modernebb stílusban izgalmasabb cselekménnyel.
Megmondom őszintén, az nem tetszik a barátok köztben, hogy csupa olyan dolog történik benne, mint ami bármelyik hétköznapi emberrel, és szerintem az emberek inkább olyanra vágynának ami nem történik meg a hétköznapokban, hanem annál érdekesebb, izgalmasabb, fantázia dúsabb...
Szerintem a magyaroknak nem kéne erőltetni, a Szomszédok volt kb. az utolsó élvezhető produkció, azóta csak a szemét folyik.
múgy nem nézem a BK-t, de sztem irl nem sok emberrel történik, hogy szellemek jönnek, meg csupa irreális kavarás, amit max. a szintén színvonal alatti dél-amerikai moslékban lehet látni.
De ha unod, talán ne nézd. :P Van már adó tényleg, van neted, talán akad pár barátod és könyved is, szóval a lehetőségeid korlátlanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!