Az Így Jártam anyátokal c. sorozat nem hasonlít a régebbi Jóbarátok sorozatra?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy szinte teljesen megegyezik a két műsor.2011. nov. 11. 17:20
1/7 anonim válasza:
kb csak annyiban egyezik, hogy sitsom mindkettő, és mindkettő nagyon jó sorozat.
2/7 anonim válasza:
Valóban mindkettő nagyon jó sorozat. Ez a 2 sorozat amiből (szinte) az összes részt láttam :D Mondjuk a Jóbarátok részeket bármennyiszer megtudnám nézni :D
3/7 anonim válasza:
tény, hogy a how i met your mothert a jóbarátok méltó utódjának is nevezik. nem mondanám hogy teljesen megegyezik a két műsor, az előbbinek teljesen más a felépítése.
4/7 anonim válasza:
sztem se hasonlít.
főleg mert az így jártam anyátokkal kb a 3. évad óta baromi uncsi. KB 2-3 rész van egy évadban ami jobb a közepesnél.
A mostani évadot már én se nézem, majd talán ha megint jó lesz.
5/7 anonim válasza:
kedves utolsó, a 7. évad többek szerint is visszatért az első évad gyökereihez, sztem nézd :) a 6. évad katasztrofális volt, de ez most megint nagyon jó :)
6/7 anonim válasza:
hát, sztem tök ugyanaz, de ez nem baj, mert amikor vége lett a Friends nek, akkor tökre oda voltam, szval kellett ez a Himym. de ha meggondoljátok, akkor: Ross-Ted, Joey-Barney, Rachel-Robin. ezek szinte megegyeznek, és akkor ott van még az is, hogy: Ross-Ted jár Rachel-Robinnal, de szakítanak, és akkor rövid ideig Joey-Barney is jár R-Rnal. R-T professzor. ja és Chandlernek sosem tudják, hogy mi a munkája, ahogy Barneynak sem. de ami a legmellbeütőbb, hogy mindkét esetben J-B+R-R-nak szurkoltam, de végül nem jönnek össze. :'( meg ott van a házaspár is: Chandler Monica, Marshall Lily. de mindkettőt imádom. csak miért kell Barney-nak megházasodnia azzal a Quinnel???? :S
7/7 counter válasza:
Én a ted miatt nem nézem mert ő egy nagy F@SZFEJ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!