Mit tehetek? Élettársamnak (5 éve vagyunk együtt) van egy 10éves lánya. A kapcsolat elején még egészen jól ment minden, mivel a gyerekes hétvégékből csak apró ízelítőket kaptam. Az összeköltözés után kezdődtek a bajságok.
Így végigolvasva mindent annyi tudok hozzászólni ehhez,hogy a páromnak 7 éves a fia mi 3 éve vagyunk együtt 3 hónapja házasok,és péntekenként jön délután a kicsi szombat estig(néha pár órára hétköznap is).Régebben többet volt itt de mióta suliba jár ennyi.Lényegében majdnem annyit van itt mint nálatok a kislány,ez nem sok!!!Én személy szerint jobban örülnék ha többet lenne nálunk mert akkor kezelhetőbb a gyerek,mi is megvagyunk áldva egy "jó anyukával".(erőszakos,akaratos,alpári és sorolhatnám)és az a baj hogyha sokat van az anyjával akkor ő is kissé olyanná válik.Szerintem azon kellene inkább gondolkodnod,hogy hogyan nyerhetnéd el a kislánynál azt,hogy ne lenézzen téged hanem fel rád,aki az ő apukáját boldoggá teszi.Tudom én hogy ez nem egy egyszerű dolog de ha azt akarod,hogy elfogadjon muszáj "letérdelned".
Először is apukával kellene tisztázni,hogy mi a helyzet és te nem azért vagy hogy kiszolgáld a királylányt és úgy mondd csicska legyél mellettük.El kellene neki mondanod,hogy TI vagytok a felnőttek és ti nevelitek a gyereket ne a gyerek nevelje apukát!!!Szabályokat kellene felállítani,bár ezzel a ti esetetekben nem olyan egyszerű már.5 éve kellett volna ezen gondolkodni,hogy oké van egy lányod de...véleményem szerint apuka nélkül nem mész semmire,ha ő nem áll melletted soha nem lesz jó a kapcsolatod se a gyerekkel se a pasiddal.Sokmindent tudnék írni neked még de szerintem kissé elkéstél már azzal,hogy ezt helyrehozd!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!