Jó ötlet anyósjelöltnek képet festeni ajándékba?
Én megkérdezném a fiát, hogy mit gondol, de amúgy nem hiszem, hogy sokat agyalnék rajta. Vinni akarsz ajándékot, festeni szoktál, hát fess :) Azt írtad, kis kép, az elfér bárhol s nem túl sok, nem olyan, mintha egy hatalmas vásznat kapna hadiflottával a viharos tengeren, érted :D A témaválasztáshoz megkérdezném a fiát, újfent. Kedvenc virága vagy mit tudom én, miket szoktál.
Bennem soha fel sem merült, hogy ajándékot vigyek, sem először, sem amikor ott laktam 3 hónapig. Ha valaki szerint bunkóság, ám legyen. Mindig rossz voltam ajándékozásban, így soha, senkinek nem adok ajándékot, hacsak véletlenül meg nem száll az ihlet. Saját süti és ital az előfordult már, de az nem olyan.
#21: Ez nem egyszerű, mert van olyan cukorbeteg, akit irritál a diabetikus édesség, inkább eszik icurka-picurkát valami "rendesből".
Azt még hiozzá akartam tenni előző mondanivalómhoz, hogy természetesen az is előfordulhat, hogy anyósjelölt rühelli a kis képeket is, felesleges, semmire se jó porfogónak tartja őket. Nem adok neki nagy esélyt, de előfordulhat. Mint már írtam, a fiánál puhatolóznék :)
saját készítésű süti bonbon muffin bármi
az nem olyan személytelen de nem is túlságosan személyes
de kérdezd meg nem e cukros vagy nem e allergiás valamire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!