Mért utálják olyan sokan a családjukat, családtagokat? (közvetlen rokon)
Figyelt kérdés
Olyan sok kérdést látok, aminek az a lényege hogy utálják az anyukákat, apukákat, testvért stb. Én imádom a családom. Nem voltam elkényeztetve, voltak olyanok is, hogy nélkülöznünk kellett, de soha nem éreztem azt, bárcsak más családom lenne. Még anyósomat is szeretem.
Megőrülnék ha valakivel rosszba lennék. Igaz ehhez komprumisszumok kellenek, de nekünk mindig sikerült zöld ágra vergődni.
A család a legszentebb, legfontosabb dolog az életben. :)
2013. febr. 26. 12:07
11/12 anonim válasza:
Ki pontozhat itt? Hogy mert engem lepontozni? Ejnye.
12/12 anonim válasza:
Emgem meg anyámat apám otthagyott mikor ötéves voltam. Utána összejött egy randa cigány nővel. Felcsinálta, lett három fattyú féltestvérem és meglett a szocpolos házuk. Anyámmal maradtunk ketten 14 éves koromig. Anyám minden nap megvert csak úgy mert ideges volt, vagy mert megvágta az ujját főzés közben. Utána apám értünk jött, azért hogy magukhoz költöztessen és anyagilag kihadználjon ő meg a cigány élettársa. Voltam házi rabszolga a ló mellett amit apám a mi pénzünkön vetetett. Koplaltam hogy a három féltestvéremnek legyen mit enni. Közben elvárták hogy lehetőleg minél jobban tanuljak. Érettségi után jártam egyetemre is...azt nem végeztem el. Túl gondterhelt voltam hogy csak a tanulásra tudjak koncentrálni. Otthon el voltam nyomva és mentek az állandó veszekedések a pénz miatt mert ezek még az ételt is sajnálták tőlem. A család számomra azon emberek összessége akiket meg kellett volna ölnöm mikor még lett volna értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!