Hogyan tudnám visszaszerezni Édesanyám bizalmát?
16 éves leszek 2 hónap múlva. Van egy barátom pár hónapja akivel lefeküdtünk 2 hete. Édesanyám megtudta és nagyon kiborult. Nem akartam neki elmondani mert féltettem a jó anya-lánya kapcsolatunkat. Tényleg nem érdemelte meg ezt tőlem mert megbeszéltük,hogy várok ezzel a 16. születésnapomig de annyira szeretem a barátomat,hogy egyszerűen csak megtörtént. Szégyellem magam azért mert elvesztettem Édesanyám bizalmát és most nagyon haragszik rám. Imádom anyukámat ezért is fáj ennyire,hogy azóta nem ad puszit és nem ölel meg. Kicsit tényleg korai volt, de én ettől nem lettem rosszabb ember úgy érzem és én ettől függetlenül ugyanúgy szeretem Anyukámat. Nagyon félek,hogy a kapcsolatom is rá fog menni mert olyan szigorításokat akar bevezetni amik félő,hogy tönkre teszik a kapcsolatunkat a párommal. Tudni kell,hogy Anya soha nem szerette a páromat.. most meg még jobban ki nem állhatja. De én nagyon szeretem ha nem így lenne akkor nem szegtem volna meg az Anyunak tett ígéretemet. Bele őrülök,hogy soha többé nem fogok tudni Anyával leülni és úgy beszélni mint az előtt. Annyira nem bízik bennem most már,hogy a szobámat beakarja kamerázni,hogy lássa mikor mit csinálok. Tudom,hogy korai volt egy kicsit belekezdeni a szexuális életbe, nem arra neveltek,hogy mindenkivel össze feküdjek amit nem is tettem meg.. Hiába mondom Édesanyámnak,hogy szerelemből történt.. hiába való beszéd. Nagyon sajnálom,hogy miattam idegeskedik, soha nem akartam neki csalódást okozni.. de megtörtént. Megbántam..
Mit tegyek?
Susan Foward- Mérgező szülők
Jó szívvel ajánlom ezt a könyvet, mert segít rendet rakni a lelkedben.
Letölthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!