Miért utasítja el a vőlegényem a közeledésem? Mi
történhetett?
Figyelt kérdés
Amikor közeledek hozzá,például adok puszit aza rcára, szájára, vagy megsimogatom a hátát,fejét,fenekét elhúzódik tőlem.Szavakkal is jelzi,jaj most ne,vagy csak nyöszörög hogy fáradt az ilyesmihez.Ő pedig nem is közelít egyáltalán.
Hát szerintem nagy gáz van! Nem tudod vele megbeszélni? Korábban hogy működött ez köztetek, ill. mióta tapasztalod az elutasítást? Egyáltalán: mióta vagytok együtt?
2009. szept. 10. 11:22
2/15 A kérdező kommentje:
5 éve vagyunk együtt, max 1 hónapja tapasztalom ezt.
2009. szept. 10. 11:30
3/15 anonim válasza:
szia!
Nem jó, nem jó.... egy férfi ha nem is bírja mindig a simit, de a szexért nagyon tudnak lelkesedni . (merthogy gondolom az sincs...) Valami baja van, én nem gondolnék rögtön a "legrosszabbra", de ez sem kizárt! Ülj le vele és kérdezd meg konkrétan, hogy mi baj??
2009. szept. 10. 11:37
4/15 anonim válasza:
Nem jo jel,szerintem valami kialudt benne,ne legyen igazam!
2009. szept. 10. 11:37
5/15 anonim válasza:
Bennem először az merülne fel,hogy 3-ik lépett a kapcsolatotokba.Kérdezd meg tőle,hogy mi az oka a viselkedésének.Miért változtak meg irányodban az érzelmei?
Sajnálom,hogy így viselkedik veled,de jobb most,mintha már házasok lennétek.
2009. szept. 10. 11:38
6/15 anonim válasza:
Nekem pont így viselkedett a volt párom, amikor ismét belépett a képbe az exe, és el akart hagyni, hezitált, gondolkozott mi legyen, de már inkább őfelé húzott a szíve...
persze ez az én tapasztalatom volt, nem jelent semmit, csak gondoltam, érdekes lehet.
Beszélj vele, ki fog derülni minden...
2009. szept. 10. 11:48
7/15 anonim válasza:
Igen, többféle oka lehet, ahogy írják az előttem válaszolók: betegség, elhidegülés, harmadik felbukkanása, vagy rájött, hogy a férfiakat szereti. Én leginkább a betegségre tippelnék először. Beszélgess vele, mondd, hogy észrevetted a változást, szeretnéd tudni az okát. Ha kell, elkíséred az orvoshoz. Ne hagyd begubózni, na hagyd magára.
2009. szept. 10. 11:51
8/15 anonim válasza:
itt nagy valószínüséggel egy 3-ik áll a dologban. Férfi elutasítja a testi kényeztetést? Nagy valószínüséggel van valakije:(
2009. szept. 10. 11:52
9/15 anonim válasza:
Sajnos igazuk lehet azoknak, akik 3-ra tippelnek. Nekem is így viselkedett a férjem mikor volt valakije :( Kérdezz rá kerek-perec, ha igaz őt is nyomasztja ez és befogja vallani. De a férfiak többsége nem mer ezzel előállni, inkább vár, hogy a nő sokaljon be és kérdezzen vagy dobja ki :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!