Normális, hogy egy 30 éves férfi anyjának kulcsa van a fia lakásához, ahol a feleségével és gyerekeivel lakik?
Szerintem nem normalis, hogy van a mamanak is kulcsa hozzatok. Minek neki? Ha mondjuk a gyereketeket o vinne haza az iskolabol, vagy valami dolga lenne nalatok, az termeszetes. De igy??? Minek neki kulcs, nem ertem. Vegyetek el tole.
Ha nyaralni, vagy barhova mentek, odaadjatok neki a kulcsot, hogy nezzen a hazra.
Köszönöm a válaszokat! Jelzem, eddig erre a kérdésemre kaptam a legtöbb választ, mióta regisztráltam..:) Legalább látom ,hogy nem én vagyok a hülye...
A helyzet sajna nem olyan egyszerű, a lakás, ahol lakunk, a férjemé, és nagyban köszönhető az édesanyjának, de azt hiszem, ez a mai világban így szokott lenni. Nekem is van saját lakásom, ami a családomnak köszönhető, mégse gondolom, hogy emiatt bármikor jöhetnének hozzám, amihez nekem jó képet kéne vágnom! Nem akarom a kulcsra kihegyezni a problémát, mert itt sokkal többről van szó, és végül is bejelentkezni se kell mindig (bár sztem az lenne a normális), csak akkor benne van a pakliban, hogy rosszkor jön, és ha ezt jelzik, akkor nem kell megsértődni!
Örülök, hogy megemlítettétek a férjem szerepét, mert ő általában annyit szokott mondani, hogy beszéljük meg mi nők a problémánkat, neki ehhez semmi köze, de most mellém állt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!