Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan valljam be anyunak...

Hogyan valljam be anyunak azt, amit szégyenlek? 15L

Figyelt kérdés

Körülbelül egy éve vagdosom a csuklóm...vagyis pár hete apukám észrevette és életemben először láttam őt sírni, szóval abbahagytam véglegesen. (Eddig is próbáltam leszokni, de ez adta meg a végső valamit.)

Most viszont úgy érzem, anyunak is el kellene mondanom.

Nem vagyok vele a legjobb viszonyban, mert teljesen mások vagyunk, de nagyjából őszintén tudok vele beszélni mindenről.

Hogy mondjam el?

15L

2013. febr. 24. 16:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Anyu is tudja, apu elmondta neki...lecseszett, hogy ez hülyeség volt és azt mondta, ha nem beszélek róla vele akkor elküld pszichológushoz.
2013. márc. 9. 14:00
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tényleg menj el pszichológushoz, hidd el, nem fog megenni. Egy jó beszélgetés csak hasznára válhat az embernek.

Ettől függetlenül próbálj meg anyukáddal is minél nyitottabb lenni.

2013. márc. 9. 16:25
 13/15 anonim ***** válasza:

A pszichológus tényleg segíthet, de mellette ha van más is, akiben megbízol, akkor annak is mondd el a problémáidat.

Szorítok Neked, hogy minden rendbe jöjjön!

2013. márc. 9. 19:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Sehogy...
2022. okt. 6. 22:04
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Jól vagy azóta..?

2022. okt. 6. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!