Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan derítsem ki, hogy tetszem-e neki és hogyan valljam be neki hogy tetszik?
Ő idén tölti be a 16-ot én már betöltöttem Januárban a 19-et!
Eddig egy szemüveges lány se tetszett, de első látásra megtetszett nekem, nagyon jól néz ki szemüvegben is!
Az a baj, hogy túlsúlyos vagyok és nem tudom hogy bejövök-e neki, az egyik fiú évfolyamtársam 140-150kg én 110 voltam még az ősszel, azóta fogytam egy keveset úgy 105 körül lehetek! Mondjam meg neki, hogy tetszik nekem és majd lesz valahogy?
1 évig egy másik középiskolába jártam, de ott nem teljesítettem jól mert nagyon erős iskola volt, ahova most járok ez pont jó nekem!Év vesztes is vagyok és általánosban egyszer évet kellett ismételnem!
Aranyos a csaj és én azért a belsőt nézem mindig, de a külsőt is figyelem! Attól félek, hogy ő nem a belsőt nézi, hanem nála csak a külső számít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!