Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most már ne valljam be az igazi érzéseimet, igaz?
Egy férfi célzott rá, hogy sejti, ő bejön nekem, én viszont mereven tagadtam a dolgot, pedig nagyon is igaza van. Nem akartam, hogy megtudja, de nyilván olyan jeleket küldtem neki önkéntelenül is, amikből ezt a következtetést vonta le. Viszont a szembesítéskor annyira ledöbbentem, hogy ösztönönösen tagadtam.
Azóta nem beszéltünk, mert akkor arra jutottunk, hogy inkább hagyjuk a témát annyiban.
Ezek után hülyének nézne, ha mégis bevallanám neki az igazat, ha olyan lehetőség adódik? Mert akkor nyilvánvaló lenne, hogy először hazudtam...
Gyerekes, de hibázni hibázik az ember. Ez van.
Ha viszont nem javítod ki a hibád, ha nem teszel a boldogságodért, akkor nem érdemled a boldogságot.
Na és, ha először hazudtál, mert megijedtél?
Szerintem mindenképp mond el neki
de abba is gondolj bele h ha a párja mellett közli h bejössz neki, akk az a kapcsolat nem biztos h sokáig fog tartani. mindenképpen mond el neki mit érzel iránta. lehet h hlyén jön ki, de tedd meg!!
vagy annyi is elég ha ráírsz h "tévedtem a múltkor és neked volt igazad". ebből leveszi úgyis a lényeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!