Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnéék egy igazi lánybarátot szerezni, akivel lehetnének közös programjaink is?
Nekem van ilyen, a baratnojevel evekig voltunk egyutt, ha mi mentunk valahova hivtuk ot is, meg az akkori pasijat.
Ez igy ment evekig, aztan szakitottam exemmel, de a baratnojevel azota is sokmindent megbeszelunk, meg eljarunk bulizni.
Viszont epp azert mert evekig egyutt voltam a baratnojevel egyikonknek se jutna eszebe semmi tobb.
Francnak se kéne egy fiúbarát. Nem hiányzik még egyszer a barátzóna. Kibeszélem neki a legtitkosabb dolgaimat olyan őszintén ahogy senki másnak és ne szexeljünk és ne legyünk együtt? Hát kell úgy a fenének! :D Beszélgetni tudok akármilyen jöttmenttel ha akarok.
21/N
Nehez kialakitani a dolgokat, es ha nagyon jol megvagytok a baratzonaban maradni...
Az en pasimnak volt egy ilyen baratnoje, es eleg sokszor kellemetlen helyzetbe hoztak emiatt...sokszor csinaltak olyan gesztusokat egymas fele ami nekem rosszul esett...en enm akartam volna, hogy ne baratkozzanak, de szerintem atleptek egy bizonyos hatart...nekem mar remalmaim voltak azzal, hogy ok egyutt vannak...
Meg is romlott emiatt az egesz kapcsolatunk...ezzel kezdodott minden veszekedes...eleg nagy szerelem volt...de elrontottunk mar mindent
én lányként nyitott vagyok baráti kapcsolatra, mert van pasim
de amint kedves vagyok valakivel, azt jó jelnek veszi, aztán ha megmondom, hogy én nem akarok töle semmit többet annál,hogy jóba legyünk, akkor én vagyok a gonosz... :(
már csak olyan haverok vannak, akiknek van barátnöjük, mert azok nem nyomulnak rám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!