Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám elhagyott minket és...

Anyukám elhagyott minket és nem engedi, h vele lakjam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Anyu félrelépett egy húszas fiúval és sokáig csalta apámat végül nyáron elköltözött. Látogat azóta is, de keveset találkozunk. Januárban megmondtam neki,h ogy szeretnék vleük lakni erre mondta, h ez nem jó ötlet, apunál jobb helyem van..Igazából nem értem miért, a pasija is szeretne engem jóban vagyunk, elvitt egyszer koncertre is, meg el is férnénk mondjuk az nem kertes ház. Miért nem akarja, h ott lakjam, mikor én voltam neki mindig a legfontosabb?:( Apám egész héten dolgozik, sosincs itthon, meg amúgy sem ért meg ő engem.. Nagyon kivagyok légyszí segítsetek, mit tehetnék, nembírom anyu nélkül, senkivel nem tudok beszélni soha, tesóm sincs..

14/L

2013. febr. 24. 00:46
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
honnan tudod h leakar passzolni,megkerdezted tole?
2013. febr. 24. 18:05
 22/23 anonim ***** válasza:

Apukáddal foglalkozz, anyukádat felejtsd el!

Sajnálom, ha fáj, de ki kell mondani, ez van. Ha képes volt így elhagyni téged, akkor nem érdemel többet tőled, mint azt, hogy elfelejtsd!!!

2013. febr. 24. 20:13
 23/23 anonim ***** válasza:
Sajnos apukádnak igaza van, ha anyud azt akarná, hogy vele élj,akkor vitt volna téged is. Neki ez most baromi kényelmes, éli a gondtalan életét a huszonéves pasijával. Fájdalmas az igazság, de jobb, ha minél hamarabb tudatosítod magadban, hogy nem kellesz neki. Becsüld meg inkább apukádat, elvégre neki is nehéz lehet: elhagyta a felesége (nyilván a kapcsolatuk megromlásához ketten kellettek, szóval ő sem egy ártatlan bárány), és ott maradtál neki te (egy fiú gyerekkel azért sokkal könnyebben egy hullámhosszra kerülne). neki nincs választási lehetősége, mint anyudnak, volt. Ő a pasiját választotta. Emészd meg, vagy apud vigyen el pszichológushoz, aki segít feldolgozni. Baromi sz..r érzés lehet, hogy anyádnak fontosabb egy pasi, mint a saját gyereke.
2013. febr. 25. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!