Anyukám elhagyott minket és nem engedi, h vele lakjam, mit
tegyek?
Figyelt kérdés
Anyu félrelépett egy húszas fiúval és sokáig csalta apámat végül nyáron elköltözött. Látogat azóta is, de keveset találkozunk. Januárban megmondtam neki,h ogy szeretnék vleük lakni erre mondta, h ez nem jó ötlet, apunál jobb helyem van..Igazából nem értem miért, a pasija is szeretne engem jóban vagyunk, elvitt egyszer koncertre is, meg el is férnénk mondjuk az nem kertes ház. Miért nem akarja, h ott lakjam, mikor én voltam neki mindig a legfontosabb?:( Apám egész héten dolgozik, sosincs itthon, meg amúgy sem ért meg ő engem.. Nagyon kivagyok légyszí segítsetek, mit tehetnék, nembírom anyu nélkül, senkivel nem tudok beszélni soha, tesóm sincs..
az is lehet, hogy benne van, hogy a mai 14 éves lányok sokkal idősebbnek néznek ki, és egy húszas éveiben járó fiatal srác simán rámozdulhat
2013. febr. 24. 09:38
13/23 anonim válasza:
Én szerintem fél, hogy rádcuppan a fiú! Korban is inkább hozzád illene.
2013. febr. 24. 10:40
14/23 A kérdező kommentje:
én nagyon szeretem anyut és régen állandóan együtt voltunk, tanultunk stb apám nem ilyen, kb a munka mellett más nem érdekli..velük akarok lakni. Amúgy meg miaz, h korban hozzám illene hát tuti nem, mert 26 és anyut szereti..anyukám biztos, h nem féltékeny rám én kicsit duci vagyok és az oszt.társaim mindig azzal piszkáltak, h tuti nem anyám lánya vagyok nem vagyok olyan szép mint ő..mindegy ez soha nem esett jól, de akkoris hülyeség ilyeneket mondani, attól még szeret engem, de apu szerint csak le akar passzolni:(
2013. febr. 24. 12:17
15/23 anonim válasza:
Apukádban kell bíznod!
És hidd el, ha ráérez a dologra, akkor vele is tudsz majd beszélgetni!
Csak, hát ... a Férfiak másként működnek, mint egy Nő. :)
2013. febr. 24. 12:23
16/23 anonim válasza:
Barátnőmmel ugyanezt csinálta az anyja 13 éves korunkban, bár ő megmondta kapásból, hogy kicsi a lakása a pasijának ezért a csaj nem költözhet oda. De igazából azért nem akarta, hogy odamenjen a lány, mert attól félt, hogy egyszer a lánya közelebb lesz korban a pasijához, mint ő, és nem akarta, hogy összejöjjenek. Ezt csak nemrég tudtuk meg, már mi is huszon évesek vagyunk. A nő persze 1 év után szakított az akkori barátjával, azóta nem tudjuk mi van vele, mert barátnőm attól a naptól kezdve, hogy elköltözött onnan az anyja, nem beszélt vele.
2013. febr. 24. 14:46
17/23 anonim válasza:
én megmondom neked a tutit, rövid lesz bunkó igaz és fájdalmas.: neked nincs anyád.
2013. febr. 24. 14:51
18/23 anonim válasza:
és elég szomorú lehet, hogy ott akarod hagyni az apád meg ilyeneket mondasz róla, nyilván rosszul esik neki, mert tud ezekről a dolgaidról, és ezért nem keresi a társoságod, pedig neked biza csak egy apád van :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!