Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összedőlt minden mint a...

Összedőlt minden mint a kártyavár.29 évesen se feleség/se barátnő, se munka. Merre tovább? Hogyan tőrjek ki ebből

Figyelt kérdés
29 éves vagyok.1.5 éve nincs munkám.7 évig dolgoztam egy helyen,18 éves korom óta dolgozom.Több szakmám is van,de nem tudok elhelyezkedni.1.5 éve elveszítettem a munkámat,ezzel együtt a párkapcsolatomnak is hamarosan vége lett,volt egy hitelmentes autóm amiért évekig dolgoztam,de mivel volt egy másik hitelem,azt fízetni nem tudtam így vitték az autómat annak fejében,akkor végleg befordúltam.A barátnőm 4 év után lelépett az volt hab a tortán.Itt élek anyámmal 29 évesen csóróként,vissza kellett költöznöm,ennek fejében soha nem volt alami rózsás a viszonyunk.Igaz már hitelem nincs,de életem se.Az évek alatt felépített kis életem,pár hónap leforgása alatt romba dőlt.Egyre mélyebre süllyedek a gondolataimba és abba hogy merre tovább.Próbálok pozitívan gondolkodni,de jelenleg ahol élek semmi munka nincs.A legjobb megoldás külföld lenne,de egy fillérem sincs hogy útnak indúljak.Anyámtól már nem kérek,mert így is elég sokat segített,egyáltalán azzal hogy van hol aludnom és van mit ennem,és ezzel ki is fújt az életem.Se barátnő se semmi,se szex.A jelenlegi állapot minden csak nem élet.Tanácstalan vagyok...valami tipp?
2013. febr. 23. 13:07
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Nem az tesz jót aki veled együtt sír és simogatja a fejedet hogy milyen nyomorult vagy tényleg...

Hát jó ez igaz azt aláírom.Nem nyavajogni akarok,csak nem tudom merre indúljak el hogy újból felépítsem az életem.

2013. febr. 23. 13:50
 12/23 anonim ***** válasza:

Próbáld hirdetni magadat a környéken, hogy ház körül segítenél szívesen. Időseknek szüksége van rá, kapálni, ásni, vetni, füvet nyírni lassan eljön ennek a szezonja. Vállalsz bevásárlást, ház körüli apróbb javításokat, bármit. Ha kis helyen élsz, akkor a környékbeliek gondolom úgy is ismernek, tudják mennyire vagy megbízható, ha pedig 1-2 embernek bejössz, akkor terjedni fog a híred.

Nem lehet vele sok pénzt keresni, de talán egy kicsi alapnak elég, hogy eltudj menni egy nagyobb városba dolgozni. Ott kezdetben lakhatsz munkás szállón, bár nem kellemes, de szükségmegoldásnak elmegy, aztán ha összegyűlt a pénzed egy kisebb albérletre, akkor költözhetsz, akár többed magaddal is. Ha olyan szakmád van, akkor lehet, hogy szállást is tudnak biztosítani.

Nehéz talpra állni, de valamire alapozni kell. Attól hogy otthon ülsz és malmozol, meg agyalsz az élet árnyas oldalain, nem leszel előrébb, próbáld valahogy feltalálni magad!

2013. febr. 23. 13:56
 13/23 anonim ***** válasza:
Például amit az utolsó írt az igazán jó ötlet. Amíg vidéken laktam addig az egyedülálló idősek mindig arra panaszkodtak hogy nincs senki aki megcsinálná a ház körüli teendőket, pedig fizetnének érte rendesen, szóval nyugodtan körbe érdeklődhetsz hogy nincs-e valakinek szüksége munkára a ház körül.
2013. febr. 23. 13:58
 14/23 anonim ***** válasza:
Én vagyok az első is. Az már jó ha van munkatapasztalatod, rosszabb lenne ha pályakezdő lennél. Abban mindenképp igazad van, hogy pénz kell tényleg. Ha valaki elmegy messzire, akkor annyi tartalékkal kell kimennie,hogy amíg nem kap fizetést is élni tudjon valamiből, Ha baj van lesz haza kell jönnie, legyen miből. anélkül nem lehet. Azért kellene valami indulótőke valahonnan, ha nagyon nincsen munka.
2013. febr. 23. 14:31
 15/23 tetris ***** válasza:
Te írtál Mukikám?
2013. febr. 23. 18:07
 16/23 anonim ***** válasza:

hmmm....több szakmával se talál munkát.Itt nálunk meg folyamatosan veszik fel az embereket a gyárakba..

Aki akar dolgozni az fog is.

2013. febr. 23. 19:28
 17/23 anonim ***** válasza:
Utolsó, fog, csak nem mindegy mikor. Évek s eltelhetnek addig mire lesz munka. Az nálatok van.
2013. febr. 24. 10:00
 18/23 anonim ***** válasza:
Tudom, de mint férfi hamarabb talál munkát.
2013. febr. 24. 11:10
 19/23 anonim ***** válasza:
Ja..és itt a munkahely még ingyen szállást is ad. Csak meg kell mozdulni
2013. febr. 24. 11:11
 20/23 anonim ***** válasza:
Na akkor itt a megoldás, írd meg a kérdezőnek privátban, hogy melyik város, melyik gyára ez és már léphet is. Ingyen szállással sokkal könnyebb elindulni.
2013. febr. 24. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!