Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A 16 éves lányom bejelentette,...

A 16 éves lányom bejelentette, hogy beleszeretett egy 32 éves férfiba. Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
A férfi is szeretne vele összejönni, de nem értem, hogy ennyi idősen mégis mit akar egy ilyen fiatal lánytól. Gondolom a kihasználni, mivel a korosztályának nem kell.
2013. febr. 22. 20:49
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
86%

Egyrészt 18-nak igaza van.

Másrészt a tiltott szerelem még izgalmasabb.

Harmadrészt az én anyám is a bezárós koncepciót választotta - ok nélkül -, remélem nem lepődött meg rajta hogy 18 éves korom óta nem látott.

Tudniillik tönkretette az egész fiatalkorom. PEdig eszemben sem volt még csak diszkóba se járni.

2013. febr. 22. 22:03
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

Kezdjük ott, hogy nem kiskorú, hanem fiatalkorú. A törvények pedig nem ismernek olyat, hogy erkölcstelen, meg beteges. A törvény úgy szól, hogy 14 éven alulival ha szexel, azt bünteti. Ha 14 éves elmúlt azt nem.

A rendőrség a törvényekhez tartja magát, nem ahhoz, hogy Kovácsné betelefonál, hogy függetlenül attól, hogy mi van a törvényben ő egyes dolgokat betegesnek és erkölcstelennek tart, és vigyék el a Jóska Pistát.

Személyes véleményed lehet róla, de se a rendőrséget se semmit nem tudsz bevonni, mert nincs jogalapja. Ezért baromság ilyenekre buzdítani.

A normális-nem normális kérdésben nem foglalok állást, ezt mindenki döntse el maga, de nem kéne ostobaságokkal vagdalkozni, hogy rendőrség, meg liliomtiprás, mert a törvény szerint nem az.

2013. febr. 22. 22:06
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Másik dolog 13. Egymagam kevés lennék ahhoz, hogy lepontozzalak.
2013. febr. 22. 22:07
 24/41 anonim ***** válasza:
84%

Légy egy kicsit "körmönfont"..

Hívd el magatokhoz a fickót ebédre..stb.,hogy meg akarod ismerni.

Legyél nagyon jó fej,csinálj úgy ,mintha ...

Aztán mikor elmegy ,leültök és helyreteszed a dolgot!

Mond,hogy menjetek el együtt nőgyógyászhoz, elvárod,hogy fizesse a fogamzásgátlót .Mond meg neki,hogy hozzátok nem fog járkálni ,mint a jó kútra,ha komollyá válik a dolog,hogy alap,hogy elvegye a lányodat feleségül :DDD kíváncsi lennék az arcára...de szerintem hamarosan letiplizik a lányod mellől ,mint a szél.

Ilyeneket is mondhatsz,hogy mindig szivesen látod,sőt szeretnéd,ha nálatok találkoznának,de akkor szálljon be a kajába,rezsibe,mert akkor egyértelműen megugrik majd a költségetek.

Mindezt halál komolyan és édes mosollyal az arcodon.

Lehet,hogy a lányod kiakad,de ez benne van a pakliban.

Azért gondolom,hogy valami cselhez kellene folyamodni,mert minél inkább fogod tiltani,félő,h annál inkább lesz vonzó a gyerek számára!!!

Én valami hasonlóval próbálkoznék:)

2013. febr. 22. 22:44
 25/41 anonim ***** válasza:
36%
nézd egyértelmű hogy te sem vagy túl egészséges gondolkodású ha ilyen dolog mellett ennyire kiállsz. gratula a magyar törvényhez úgy látszik emiatt szaladgál az utcán annyi tizenéves akik össze vissza szexelnek. szomorú. én külföldön élek és evidensnek vettem hogy magyarországon is ugyanez a helyzet, kizárt hogy egy 16 évest egy idős férfi vagy bárki megronthasson. úgy látszik akkor már minden csak a nevelésen és az odafigyelésen múlik. elég szomorú, mert vannak szülők akik igenis szeretik a lányukat csak nem tudták megfelelően kimutatni, amit ugy gondolok hogy valójában egy őt megfektető idős pasi sem tud úgy helyettesíteni és pont ezért is esnek teherbe, mennek férjhez (tisztelet a ritka kivételnek) és siránkoznak 30 évesen hogy az életüket elcseszték miközben a szüleiket hibáztatják azért is. pedig egy 16 éves lány ha már olyan felnőtt hogy idősebbekkel kezdjen szexuális viszonyt már lehetne ahhoz is felnőtt hogy a szülei elé álljon és megmondja nekik min változtassanak hogy jobban érezhesse a törődést. ha tojnak rá akkor már megérdemlik azt a fájdalmat, de egy olyan szülő aki szereti a gyermekét csak épp nem megfelelően mutatja ki nem hiszem hogy azt érdemelné hogy egy idős hapsival állítson haza és a szexxel foglalkozzon a tanulás helyett. borzalmasan felháborító és elszomorító ez. és szerintem minden szülő aki egy kicsit is szereti a lányát ugyanígy gondolja ezt. lehet megint lepontozni!
2013. febr. 22. 22:58
 26/41 anonim ***** válasza:
87%

Pár napja volt itt ugyan ilyen kérdés, csak fordított felállásban.

Ott minden hozzászóló bőszen helyeselte, hogy milyen előnyös, ha egy harmincas nő avat be egy 15 éves kisfiút a szex rejtelmeire.

Itt meg mindenki fel van háborodva !!

Most akkor, hogy is van ez??

2013. febr. 22. 23:06
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

24es ötlete briliáns! :D

finom kis szúrkálódással kell rávenni a kedves udvarlót, h rájöjjön, kívül tágasabb, ez nem az ő asztala.

ebédmeghívás, aztán jöhet a feketeleves. zavarba kell hozni, és finoman kibuktatni belőle, h tulképp mit is akar a feleannyi idős kislánytól. mert tuti nem kézfogós szájrapuszis moziba járást.

2013. febr. 22. 23:20
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy az kiállás a dolog mellett, hogy felvilágosítom az embereket arról, hogy ne csináljanak hülyét magukból törvényeket nem ismerő megmondó emberek tanácsára.

A hívd el, ismerd meg taktika jó. A pasi nagy valószínűséggel amúgy sem akar majd elmenni egyébként. Most nem abból kell kiindulni, hogy maga az ördög, de nyilván nem gondolta úgy, hogy akkor itt szülőknek bemutatkozás lesz, meg rántott hús evés együtt stb. Így viszont a lányodon fog majd szépen lassan eluralkodni a kétkedés, hogy mi a fészkes fenéért nem akar ez eljönni? Lehet mégse szeret tűzön-vízen át? Miért nem kíváncsi anyámékra? Csak ezt semmiképpen nem úgy kell előadni, hogy na, hozd ide oszt jól aláteszünk, meg lealázunk benneteket, mert akkor ti lesztek a szarok. De ha normálisan, nyitottan álltok hozzá, hogy oké, de azért meg szeretnétek ismerni, ez nyilván nem nagy kérés, mert a 16 éves barátját is megismernétek és a pasi nem akarja majd, akkor a lány úgy lesz vele, hogy a fenébe hát ő áll a normális viszony útjába lehet nem is olyan idilli szerelem ez?

Más ami viszont itt feljött, hogy teherbe esik meg boldogtalan lesz. Én nem azt mondom, hogy tizenéveseknek 15-20 évvel idősebb pasi kell, de a vele egyidős, aki még nem látott p1nát és csak megy előre mint a gőzös, az hamarabb csinálja fel, mint egy felnőtt férfi, aki adott esetben csak szórakozni akar vele. Annak már van annyi esze, hogy hülye lesz gyereket csinálni magával, hogy aztán menjen a hiszti meg a macera és fizethessen. A tizenéves meg csak annyit lát, hogy p1na, p1na, dugni fogok végre... szóval én a teherbeeséssel nem érvelnék az idősebb pasik ellen.

2013. febr. 23. 00:10
 29/41 anonim válasza:
52%
Lehet hogy apakomplexusa van én hamar elveszitettem az apukám és lehet h ez miatt is mindig az idosebb pasikat birtam.Vagy nem kap otthon elég szeretetet tordosét ami ugyancsak nem volt meg nekem sem :(
2013. febr. 23. 00:11
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

#13 (#20) - valójában neked nem tetszik - ami egy dolog - de Európa nagyobbik részében, és így Magyarországon is teljesen törvényes. Úgyhogy ez esetben max a lányod előtt tudnád magad jól lejáratni, ha a rendőrségre rohangálnál, más nem történne - ez itt nem a prűd USA, tetszik tudni...

Egyébként amikor a párommal összejöttünk, akkor Ő 17 volt én meg 33, 1 évvel különbözött a kérdéstől, mindkettőnk részéről. És hát együtt vagyunk 15 éve... mondjuk tény, a dolgot nagy mértékben segítette az a körülmény, hogy nálunk minden témában érintett (apósék is:)) normális emberi lény, aki elmondja a kétségeit, problémáját, ha van, de nem akarja a másikra erőszakolni a saját normáit, elképzeléseit.

Mondjuk, ha nekünk anno előadtad volna, amit a #13-ban leírtál, valószínűleg annyi történik, hogy megmosolygunk, majd folytatjuk a kapcsolatunkat mint addig, te meg teszel, amit csak akarsz, majd beleunsz idővel a fúrásba, ha az x-edik helyen röhögnek ki...

2013. febr. 23. 00:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!