Miert kezel igy engem? Es miert nezi le azt, hogy szerelmes vagyok?
19 eves vagyok, egyetemista. 2 eve vagyok a parommal, akit nagyon szeretek. Megtalaltam benne mindazt amit kerestem egy ferfiben valaha is, humort, intelligenciat, kedvesseget, elozekenyseget, udvariassagot, huseget, szepseget...De anyum azota nem kepes elfogadni azt, hogy en valoban szeretem miota osszejottunk.(maskeppen szereti a paromat, aranyos vele, kedveli)...csak allandoan ilyen felgunyos megjegyzeseket tesz, hogy "borzaszto ez a szerelem" meg ha valakivel beszel a paromrol akkor ugy beszel, hogy O egy ismerosom...meg "kitudja mi lesz meg, ugyis szakitanak"...barmilyen csaladi rendezveny van hulyen nez ram, ha felhozom, hogy a paromnak is ott a helye (pl szulinap)...nekem ez nagyon rosszulesik...foleg mert latom, hogy a parom csaladja ugy tekint ram mint egy rokonra...anyukamtol meg ezt kapom...sajnos anyukammal ezt nemtudom megbeszelni, mert egybol ordibalas a vege, meg hogy "beteg vagyok" mert ilyeneket gondolok. pedig nem. megalazonak tartom, hogy 19 evesen ugy kezelik a szerelmemet mint egy futokalandot(sosem voltam olyan...)
Tehetek valamit, hogy ez valtozzon? vagy fel se vegyem?
Hát az én anyósjelöltem (szintén 2 éve vagyunk együtt csak én kicsit fatalabb vagyok(16)) is úgy kezel mint a rokonát pl. a szülinapjára is meghívott.Bezzeg az én anyum...Mintha 3 éves kisláyn lennék.Nem tudom mit kell ellene tenni.De legalább nem vagyunk egyedül...:)
Bocsi h nem tudtam segíteni.
:) koszi a valaszod, hat remeljuk jobb lesz:)
Azert 19 evesen elvarnek kicsit tobb bizalmat edesanyamtol...ez a bajom:(
Nekem is nagyon furcsa édesanyád viselkedése, pedig én is édesanya vagyok.
Van egy 20 éves és egy 18 éves fiam.Mindkettőnek volt/van 1-1 olyan kapcsolata, akit már érdemesnek tartottak arra, hogy elhozzák és bemutassák nekünk.
És tudod mi a legjobb az egészben? Hogy imádtam és imádom ezeket a lányokat.
Nagyfiam barátnője ezen a nyáron került igazán közel hozzám. És most amikor vissza kellett menjen a suliba (az ország másik felében tanul) úgy váltam el tőle, hogy "Most már nekem is hiányozni fogsz! :-)"
Lehet, hogy nem Ő lesz a menyem, de lehet, hogy igen. Viszont én annak örülök a legjobban, ha a fiaimat boldognak látom. És éppen ezért soha nem rontanám el az örömüket azzal, hogy negatívan vélekedek arról aki nekik igazán fontos. Máskérdés, hogy nincs is rá semmi okom, hiszen egy tünemény mindegyik.
ezt csak azért meséltem el, hogy tudd nem Te vagy a csodabogár. Szerintem annyit tehetsz, hogy ne vedd fel anyukád ilyen irányú megjegyzéseit. Ha nrkiállsz vitatkozni vele, az csak olaj a tűzre. Jól biztosan nem jösz ki belőle. Édesapádról nem írtál. Neki is ilyen véleménye van? Mert ha nem akkor talán vele kellene beszélj ha pl. családi ünnepekről van szó.
Anyukád pedig reméljük, hogy előbb-utóbb ahogy múlik az idő, és látja, hogy milyen jól kijöttök a pároddal, majd belátja, hogy ez nem egy futó kapcsolat.
Sok boldogságot kívánok Nektek!
22:04 koszi:)
kedves vagy! Edesapam kedveli a paromat (mondom, igazabol anyukam is, pont ezert nem ertem:( ) viszont apu nem nagyon szol bele a dolgokba, neki, jo az ha engem boldognak lat, es nem kot bele a dolgokba...sajnalom, hogy anyukam igy all a dolgokhoz, mert egy futo kaland az nem 2 evnel kezdodik:(
furcsa. én még csak 9 hónapja vagyok a párommal, mégis anyukám egyszer úgy találta szólítani, hogy VEJEM :) lehet egyszerűbb, mint a "lányom barátja", de ez olyan aranyos volt.
21 évesek vagyunk.
:)koszi
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!