Anyukám miért nem tudja megérteni, hogy nekem nem csak a takarításból és házimunkából áll az életem?
Figyelt kérdés
Egész nap képes engem korholni azért, mert igazán felsöpörhettem volna; elmosogathattam volna; tudtam, hogy mit akar főzni, akár meg is főzhettem volna; ablakot pucolhattam volna. Egyszerűen nem érti meg hogy nekem 1000 más dolgom is van és néha vágyom egy kis pihenésre vagy beszélgetésre a barátnőimmel és szerinte a közös játék a kicsikkel szintén felesleges időpocsékolás. Már próbáltam vele beszélni erről, de mintha nem is értené, hogy mit mondok.2013. febr. 20. 09:28
21/23 anonim válasza:
"Anyuka ha ennyire ráér átkiabálni a kerítésen/telefonálgatni akkor gondolom már kész a takarítása??? Ja, hogy még nem...akkor ragadjon seprűt s vagy repüljön el rajta vagy seperjen mivel MAGÁNAK MÁR nincsenek útban a gyerekek "-ennyit kell csak betartanod de következetesen.
Te egyébként hol voltál gyerekként a szomszédban vagy hova passzolt le? Inkább örülne segítesz erre beleköt. Szép, mégis hogy hiszi egyedül legyenek a 3ávesek?
22/23 anonim válasza:
Nem nyitnék ajtót, nem venném fel a telefont. Majd csak felfogná. Ha meg nem, akkor megsértődik, de meg is érdemli. Inkább egymáshoz szólás nélküli rossz-szomszédi viszony, mint a folyamatos huza-vona. Hiába az anyám, ha azért költözött mellém, hogy megkeserítse a mindennapjaimat, akkor onnantól kezdve én csak egy rossz szomszédként tudnék rá tekinteni, akit kerülni kell.
23/23 Kondor Judit válasza:
Na így ár más a helyzet,mert a kérdésből nem lehetett tudni,hogy Te már saját családot nevelsz.Mond meg neki,hogy amit tudsz segítesz,de Te is csak ember vagy és van saját családi életed.Meg már felnőttél,ne zaklasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!