Anyukám miért nem tudja megérteni, hogy nekem nem csak a takarításból és házimunkából áll az életem?
Bocsi, de nem értem, anyukád szerint kinél kellett volna ezeket a takarításokat megcsinálni? Nálad vagy nála?
Nekem másfél éves a nagyobbik, és a 2 hónaposak az ikrek, szóval átérzem a helyzetedet. Mondjuk mi anyuval lakunk, de mindent megtesz aranyom, ahol tud, segít, főz, mosogat, én takarítok, mosok, együtt meg etetünk. Olyan jó, amikor mind a 3 alszik (ritka és véletlen egybeesés, és Murphy törvénye, ha 1-et elaltatok, 1 felébred helyett), és nyugi van, mint most, és épp hajat szárítok..
Nem mi költöztünk a szomszédba, hanem ők másfél éve. Most viszont nem tudunk menekülni, mert nekik tehermentes a ház, így akkor adják el amikor gondolják, mi pedig még 10 évig fizetjük a részleteket a miénk után. :(
Ezeket nála kellene megcsinálnom, amikor szabadidőm van. Az én háztartásommal csak az a baja, hogy az ikrekkel csinálom, azaz amíg én dolgozok ők körülöttem tesznek-vesznek, segítenek, de szerinte így nem lehet rendes munkát végezni, tehát minden úgy sz*r ahogy van.
Az ikres vagyok. Ne haragudj, de ez pofátlanság. Te a 3 gyerek mellett még náluk is takaríts? És akkor még kritizálja is? Tudod mit? Egyszer hagyd nála a 3 gyereket, aztán add ki a tennivalókat, mindkét lakásban persze, mikor hazamész, meg jól kritizáld meg.
Kérdezd meg tőle, hova tegyed a gyerekeket?
Ilyenkor csak azt nem értem,hogy miért nem lehet az eredeti kérdésben kitérni mindenre, ami lényeges info!!!!
Amit a kommentedbe írtál, már teljesen más képet fest az egészről. Így nem korholhat anyukád azért, mert nem "segítesz" be a háztartásába, ha néha segítesz neki, semmi gond, de azért az ne már a te dolgod legyen. Ha korhol, csukd be az ajtót, tedd le a telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!