Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha anyám új férje a nevére...

Ha anyám új férje a nevére akar engem venni, akkor én tehetek ellene valamit?

Figyelt kérdés
2013. febr. 19. 17:32
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Anelkul hogy a nevedre venne,is orokolhetsz,ez egy nagy baromsag hogy ahoz kell. O arra hgyja az orokseget akire akarja,csak kell ugye a hivatalos papir. Amugy meg mond meg nekik hogy nem akarod,nem eroltethetik rad,de ettol fuggetlenul lehet,hogy elsore sertesnek fogja venni,ezert mond meg nekik hogy nincs problemad neveloapukaddal,szereted,de ez az ami maradt apudbol az emlekekek,esetleg 1-2 targyuon kivul,es nem akarod elvesziteni. Ha meg megint azzal a baromsaggal jonnek,hogy anelkul nem orolkolhetsz,mennyetek el ugyvedhez,o megmondja mi a teendo.
2013. márc. 1. 09:32
 22/24 A kérdező kommentje:
Igazság szerint nem szeretem.
2013. márc. 2. 19:26
 23/24 anonim ***** válasza:
És ezt anyud tudja?! Mert nem hiszem el hogy akkor ilyenre akarnának 'kényszeriteni'.
2013. márc. 2. 20:18
 24/24 anonim ***** válasza:
mivel elmultal 14 így te már cselekvokepes vagy és kell a te beleegyezesed anélkül nincs joga sem edesanyadnak sem a neveloapadnak megváltoztatni a vezetekneved mert nem az ő vérszerinti apad. a te dontesed teljes metekben hogy fel akarode venni a nevét
2013. ápr. 12. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!