Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavar a tudat, hogy én csak a...

Zavar a tudat, hogy én csak a véletlennek köszönhetem, hogy megszületem! Ez sajnos kihat a szüleimmel való kapcsolatomra? Ez megoldás?

Figyelt kérdés

Igazából mindig is éreztem,hogy nem vagyok jó helyen.A nővéremnek mindene meg van nekem semmim sincs.Nem is beszélnek velem,haza érek és még egy szia semmi se..Értitek?

Fogalmam sincs,ez megmagyarázatlan számomra,hogy lehetnek ilyenek?

Nincs példa előttem,apám egy senki a szememben.Soha egy jó szava nem volt hozzám,úgy éltem velük mint egy idegen.

18 éves vagyok és fogtam magam és elköltöztem a keresztapámhoz.

Ő az egyetlen aki megért.

Nem arra vágyok,hogy eltartson se arra,hogy megóvjon,csak kell valaki akinek elmondhatok mindent ami ki kívánkozik belőlem.Jó tanuló vagyok, viszont magatartásilag nagyon rossz.Ez tény nem szépítem, 1,9-es magatartással zártam a félévet 4,3-as szorgalommal.

A balhék egyre halmozódtak és én mindig beleestem.

A nagymamám amikor még élt ő mondta el,hogy nagy dilemmában voltak,hogy megtartsanak e...

Ez sokkolt.

Nem szívesen találkoznék velük,legszívesebben letagadnám őket.Lehet az is lesz.Leköpni valók...

Érettségi után saját lábra szeretnék állni,mivel ez se megoldás..

Igazából már az se tudom mi a helyes lépés.

De elkellet onnan jönnöm ami láthatóan senkit se zavar..

Mit tennétek? Felejtsem el őket örökre?

2013. febr. 18. 20:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
77%

"Szerető családban nőttem fel..."

Akkor honnan is tudod, hogy milyen ha egy gyerekkel egész életében éreztetik, hogy felesleges...? Te szerető családban nőttél fel, ő meg nem. És ezért úgy érzed van jogod úgy beszélni róla, hogy bárcsak kikaparták volna??? Normális vagy?

Nekem van egy barátnőm akit az anyja utált, az öccsét imádta, ő volt a büdös ku.rva a szemét, az öccse meg a jógyerek, aki füvezik, iszik...

Aki ilyet nem látott közelről annak fogalma sincs milyen örök életű sebeket kaphat ezzel egy gyerek.

A barátnőmnek azóta férje van és két csodás gyereke de az anyjának soha nem fog tudni megbocsájtani.

2013. febr. 19. 08:30
 22/26 anonim ***** válasza:
63%
Csakhogy itt egy kamasz gyerek sírdogál és a kamaszok előszeretettel túloznak.
2013. febr. 19. 16:18
 23/26 anonim ***** válasza:
71%
Nem hiszem, hogy minden kamu amit leírt. A barátnőmnél pl. az volt, hogy az öccse 1-est hozott, erre az anyja lebaszott egy pofont a barátnőmnek, mert biztos miatta nem tudott tanulni.(az nem gond, hogy az öcsi egész nap a haverokkal lógott és cseszett tanulni) A szemem láttára. Vannak ilyen szülők hidd el. Érezd magad szerencsésnek, hogy nem éltél át ilyet.
2013. febr. 19. 18:52
 24/26 Tseppkoe ***** válasza:

#16.

Rendbeny

De miért kellene parancsszóra ill. parancsszó-szerűen egyszer csak szeretni őket ?

2021. febr. 5. 23:39
 25/26 anonim ***** válasza:
Hogy vagy azóta?
2022. aug. 10. 00:54
 26/26 anonim ***** válasza:

Azèrt nem foglalkoztak veled mert úgy viselkedtèl amit írtál ís hogy nem tetszett a viselkedèsed ès kikaptál.

Velem sem foglalkoznak ha úgy viselkedek ahogy nekik nem tetszik mèg egy sziát sem kapok ez így igaz. Nórmálisan kell viselkedned ès lessz veled foglalkozva.

márc. 9. 07:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!