Mért nem engedi anyukám hogy együtt aludjak a barátommal?
Utolsó válaszoló: Már lehet védekezni is. Gondolom tudod, de ezt úgy írtad le, mintha szexuális kapcsolat = gyerek. Pedig nem 100%an... le lehet ezt csökkenteni, 1%ra is...bőőven. És a szerelmes fiúcskák is beérik alvással esetleg egy kis petting sztem belefér, ha már a barátoddal alszol. Az azért mégsem szex.
16/L (az előbb írtam ide)
Őszintén szólva nem értem a szülők rigolyáját, ami nálunk is előfordul, de most kicsit elvonatkoztatok a kérdéstől: azt gondolják, hogy csak akkor lehet szexelni, amikor együtt alszotok? Mi délutánonként csináljuk, ha már nem alhatunk együtt, úgyhogy ez a kifogás, miért nem alhattok együtt, tök hülyeség szerintem:/
Szüleidnek meg tegyél utalásokat, mondogasd nekik, milyen jó volt mellette ébredni, stb... Előbb utóbb megpuhulnak. Vagy szimplán megunják:D
Valószínűleg azért nem engedi, mert nem szeretné, ha már elkezdenél szexuális életet élni. Gondolom, erre nem volt olyan nehéz rájönnöd. :-)
Aztán ebben az "együttalvásban" benne van a lehetősége a szexnek, de tényleg, viszont a szexre való felkészülés nélkül! És ez az igazi veszély: hogy elkap benneteket a hév akkor, amikor nem számítotok rá, és nem lesz kéznél semmi, amivel védekezzetek. Hidd el, ha az ember egy ágyban alszik a szerelmével, nagyon könnyen feladhatja az elveit, az elgondolásait, és egészen egyszerűen eltűnik a józan esze, mintha nem is lett volna. Megesik a legerősebb akaratú emberrel is, megesett velem is... Szóval tudom, miről beszélek.
Én 19 évesen aludhattam együtt a barátommal, de különszobába:D tiszta gáz volt, és megaláztató. Pedig tudták anyukámék, hogy már 3 éve nem voltam szűz.
Nem értettem a logikájukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!