Szakítottam a párommal 1 év után, erre felpofozott. Van értelme feljelenteni?
Figyelt kérdés
Kb 1 órája ment el, azonnal rohantam a zuhany alá, mert ideges voltam, és sírtam. Ujjlenyomatokat már lemostam. :(
Így már nincs értelme, ugye? Nem hiszem, hogy látszódni fog valami reggelre.
2009. szept. 7. 18:30
1/7 anonim válasza:
1-2 nagydarab averral felpofoztatnám úgy hogy a fogait köpje ki.
3/7 anonim válasza:
Nem az ujjlenyomatot kell tartogatni a testeden, hanem a látleletet a látható sérülésről veszi fel az orvos. Nézd meg, van-e rajtad karmolás, folytogatási nyom, vagy másféle folt. Ha igen, felhasználhatod ellene!
4/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy vettek volna ujjlenyomatot. Talán az egyetlen jó, ami ebből származott, hogy rájöttél, milyen ember. Max. akkor jelents fel, ha ezután zaklatni kezd.
Valakivel azért beszéld ezt meg.
5/7 A kérdező kommentje:
Eddig nem volt ilyen, most hogy elmondtam neki, nem szeretem, kitört belőle a vadállat. Nincs semmilyen külsérelmi nyom.
Egy barátnőm és a bátyám átjönnek ma éjszakára. Félek egyedül a lakásban.
2009. szept. 7. 18:38
6/7 anonim válasza:
Ha nincs nyom, semmi értelme. És amúgy megérné neked több hónap emiatti járkálás rendőrség-bíróság? :O
7/7 anonim válasza:
Semmi értelme feljelentened. Csak ne hergeld feleslegesen és kerüld el nagy ívben. Sosem tudni az ilyen állatoknál hogy mikor borul ki a bili teljesen és esik neked egy nagykéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!