Eddig bíztam benne, de tegnap elbizonytalanodtam. Azt mondta nem csalt meg, de kételkedem benne. Mit tegyek? Szeretem.
Tegnap összekaptunk a párommal egy apróságon. Csúnya veszekedés lett belőle, majd egymást sértegettük - főleg ő engem, és anyukámat - , majd kimondta, legyen vége. Tudtam, hogy a harag mondja belőle, gondoltam 1-2 nap és lenyugszunk, és kibékülhetünk. Folyamatosan telefonált, de nem akart találkozni vele. Többször hívott, meg sms-eztünk, és egyszer azt mondta, ha nem békülünk, felakasztja a kutyámat. Ezek után nem vettem fel a telefont. 1 órával később lenyugodtam, le akartam ülni beszélni vele. Hívtam, nem vette fel. 2 órával később jelentkezett, találkoztunk, beszéltünk. Elmondtuk egymásnak a hibáit, miben változtassunk. Megint összekaptunk, anyámat leqvázta, és elkezdtem ütni. Sírva fakadt, és megesett rajta a szívem. Lenyugodtunk, és újra beszélgetni kezdtünk. Aztán elmondta, hogy mikor hívtam, az ex-szeretőjénél volt (vele csalta meg az előttem levő barátnőjét). Állítólag csak telefonon beszéltek. Persze mikor ezt mondta, nem nézett a szemembe. Kb 1 órával ezután, vacsora közben újra rákérdeztem, lefeküdt-e a nővel, a válasza nem volt. Sajnos nem tudok hinni neki. Mivel tegnap épp nem voltunk együtt, nem vetném a szemére, ha lett volna köztük valami, de jobb lenne tudni. Kibékültünk, de úgy érzem, hazudott nekem tegnap. Egyébként 8 hónapja vagyunk együtt, tudom, hogy hűséges hozzám, de a tegnapban nem vagyok biztos.
Szerintetek? Azért gyanús, mert nem nézett a szemembe, mikor ez előkerült.
De ha tőlem is megkapja ugyanezt, jobb minőségben és többször, miért menne a nőhöz? :S
Igen, tudom, hogy az lenne a legjobb ha elengedném. De képtelen vagyok. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!