Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Eddig bíztam benne, de tegnap...

Eddig bíztam benne, de tegnap elbizonytalanodtam. Azt mondta nem csalt meg, de kételkedem benne. Mit tegyek? Szeretem.

Figyelt kérdés

Tegnap összekaptunk a párommal egy apróságon. Csúnya veszekedés lett belőle, majd egymást sértegettük - főleg ő engem, és anyukámat - , majd kimondta, legyen vége. Tudtam, hogy a harag mondja belőle, gondoltam 1-2 nap és lenyugszunk, és kibékülhetünk. Folyamatosan telefonált, de nem akart találkozni vele. Többször hívott, meg sms-eztünk, és egyszer azt mondta, ha nem békülünk, felakasztja a kutyámat. Ezek után nem vettem fel a telefont. 1 órával később lenyugodtam, le akartam ülni beszélni vele. Hívtam, nem vette fel. 2 órával később jelentkezett, találkoztunk, beszéltünk. Elmondtuk egymásnak a hibáit, miben változtassunk. Megint összekaptunk, anyámat leqvázta, és elkezdtem ütni. Sírva fakadt, és megesett rajta a szívem. Lenyugodtunk, és újra beszélgetni kezdtünk. Aztán elmondta, hogy mikor hívtam, az ex-szeretőjénél volt (vele csalta meg az előttem levő barátnőjét). Állítólag csak telefonon beszéltek. Persze mikor ezt mondta, nem nézett a szemembe. Kb 1 órával ezután, vacsora közben újra rákérdeztem, lefeküdt-e a nővel, a válasza nem volt. Sajnos nem tudok hinni neki. Mivel tegnap épp nem voltunk együtt, nem vetném a szemére, ha lett volna köztük valami, de jobb lenne tudni. Kibékültünk, de úgy érzem, hazudott nekem tegnap. Egyébként 8 hónapja vagyunk együtt, tudom, hogy hűséges hozzám, de a tegnapban nem vagyok biztos.

Szerintetek? Azért gyanús, mert nem nézett a szemembe, mikor ez előkerült.

2009. szept. 7. 14:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nyolc hónapja vagytok együtt és már ilyen komoly veszekedéseitek vannak? Ez szerintem még nagyon korai. A másik, pedig az, hogy a másik zsarolása semmilyen indokból sem elfogadott. Mindegy, hogy megcsalt, vagy csak féltékennyé akart tenni amikor az exét említette. Ha kell akkor erőszakkal is magamellett akar tudni téged. Most még csak érzelmi zsarolás és fenyegetés van. Függ tőled és ez már kóros. Tetszik vagy sem, a hapsi nem egészséges. Menjed dokihoz, vagy menekülj amég nem késő.
2009. szept. 7. 15:01
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
14:50-es vagyok, ha ezzel a nővel csak a sex miatt járt össze,akkor máris tudod a kérdésedre a választ.
2009. szept. 7. 15:02
 13/19 A kérdező kommentje:

De ha tőlem is megkapja ugyanezt, jobb minőségben és többször, miért menne a nőhöz? :S

Igen, tudom, hogy az lenne a legjobb ha elengedném. De képtelen vagyok. :(

2009. szept. 7. 15:04
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Kedves ifjú hölgy! Hiába próbálod mentegetni ezt a pasit, igazuk van az előttem szólóknak, ettől menekülni kell!!! Ez nem szerelem, amit ő "produkál", ez önzőség, zsarnokság, sőt némi pszichés problémát is vélek felfedezni nála. Ha csak arra a fenyegetésre gondolok, hogy felakasztja a kutyádat: ITT A VÉGE a kapcsolatnak!!! Legalábbis én biztos, hogy így tennék. Erre semmiféle mentség nincs, hiszen megfogalmazódott az agyában a szörnyűség!
2009. szept. 7. 15:29
 15/19 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Ha este találkozunk, megbeszélem vele, hogy mégsem jó ötlet a békülés.
2009. szept. 7. 15:31
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudhatod,hogy jobb minőségben kapja-e meg és,hogy többszőr-e. Az én párom soha nem ecsetelte, hogy a volt barátnővel milyen volt a sex. Mondjuk ha valaki tiszteli a másikat,akkor nem is teszi.
2009. szept. 7. 15:32
 17/19 A kérdező kommentje:
Engem érdekelt. (Egyszer mondta, hogy 18 évesen jobb vagyok, mint a 30 fölötti szeretője volt. És hogy nem nézte ki belőlem, hogy ekkora "ágy-akrobata" vagyok.)
2009. szept. 7. 15:36
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nekem is mondta egy volt párom:) Aztán egyszer beszélgettem az egyik volt barátbnőjével,és mily meglepő neki is ezt mondta:)Mi naív nők,meg bedőlünk nekik:)
2009. szept. 7. 15:41
 19/19 A kérdező kommentje:
Végül is ez lényegtelen már.
2009. szept. 7. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!