Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted, hogy tudnék könnyeb...

Szerinted, hogy tudnék könnyebben együttélni ezzel a dologgal?

Figyelt kérdés

A férjem motorozik! Ezt én elég nehezen viselem. Már most kezd gyomoridegem lenni, hogy tavasszal kezdődik a "szezon":(

Az a nagy gond, hogy elég örült módon motoroznak.

Szoktak menni a Hungaroringre is és amit ott levágnak az csak "játék". Néha kimennek pár napra Németországba aztán ott az Autobahn-on ilyen 280-300-as tempóban mennek a forgalomban. Meg ilyen 200-al úgy szlalomoznak a csúcsforgalomba, hogy az hajmeresztő.

Szoktak ilyen motorra szerelhető kamerákkal videókat csinálni és már meg se merem őket nézni. Volt, hogy két kamion között szerintem nem volt egy méter különbség aztán közöttük mentek el 260-al. Meg hasonló hajmeresztő dolgok:( Néha mikor megnézek egy-egy ilyen videót szó szerint leizzadok közben.

Mikor elmegy motorozni (ez jó időben minimum minden szombat, vasárnap) akkor míg hazanem ér én szinte remegve várom, hogy hazaérjen. Minden percben arra gondolok, hogy vajon mikor történik vele valami.

A balesetekből se tanul. A lábában már szinte több vas van mint csont:(, meg a barátainak is voltak komoly balesetei. Volt több olyan barátja aki a szeme láttára halt meg. De ezek abszolút nem ijesztik el.

Múltkor kérdeztem tőle, hogy nem fél-e, hogy meghal motorozás közben. Erre azt mondja "ámen" meg hozzá tette, hogy ne aggódjak írt végrendeletet én öröklök mindent. Tiszta hülye. Azzal is számol, hogy meghal és nem érdekli.

Amúgy meg sem ő sem a barátai nem ilyen "suhanc hülye gyerekek". A hétköznapokban minden felelősségteljes komoly emberek. Vállalkozok többnyire, de van köztünk például ügyvéd is. Csak hétvégére "bolondulnak" meg.

Mit kezdhetnék a helyzettel? Annyira rossz ez a folyamatos félelemben élés. Már rettegek a tavasztól:(

Hogy könnyíthetnék a helyzetemen?

2013. febr. 15. 19:06
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
81%

A 21-es nem véletlenül csak 35%-ban ad hasznos válaszokat.

Engem nem érdekel ki mit csinál, hogyan hal meg.

Engem azért dühít ez a sok marha, mert ezzel másokat is veszélyeztet.

Mi van, ha épp valamelyik rokonomnak hajt neki és megöli őket???

Vadbarmok!

2013. febr. 15. 22:58
 22/50 anonim ***** válasza:
100%
A kérdezőnek meg imponál ez a dolog, lejön a fogalmazásából. Kb. csak dicsekedni jött ide.
2013. febr. 15. 23:05
 23/50 A kérdező kommentje:

Szánalmasak vagytok!

Írtam a moderátoroknak e-mailt és kértem az összes provokáló és spam válasz törlését!

Ha már magatoktól nem tudtok normálisan viselkedni akkor sajnos csak ez marad.

2013. febr. 15. 23:14
 24/50 anonim ***** válasza:
96%

Már ne is haragudj,de MILYEN választ vársz?!?!

Aki azt irja, hogy a férjed nem normális, felelötlen, közveszélyes ember (mivel nemcsak magát, hanem asokat is veszélybe sodor és nem érdekli, ha miatt valaki más meghal vagy megnyomorodik), az neked nem tetszik.

Ha valaki azt irja, hogy ha ez neked igy nem jó, akkor hagyd ott - ez megintcsak nem felel meg.

De az sem, ha azt irják, hogy ez van, készülj fel arra, hogy csak idö kérdeése, hogy mikor leszel özvegy vagy ápolhatsz egy rokkantat - ez neked spam.

Ha figyelmeztetnek, hogy ilyennek gyereket szülni igen nagy fokú felelötlenség, az meg veszekedés.

AKKOR MIT AKARSZ HALLANI!?!?!?

Hogy a férjed igy tökéletes, ahogy van?

2013. febr. 16. 08:26
 25/50 anonim ***** válasza:
81%
Ahányszor rád akar törni a rettegés, fordíts egyet a gondolataidon: legyél büszke, hogy senkinek nincs ilyen vagány fickója mint neked. Tedd ugyanezt télen miközben egyedül poshadsz otthon mert a férjed éppen készül a haverokkal a szezonra. Azzal meg végképp ne törődj, hogy egy-egy túra közben hány kislánynak bizonyítják, hogy ők igazi férfiak, mert ilyen meg csak a rosszindulatúak fejében fordul meg, az ilyen motoros fickók köztudottan felelősségteljes, tisztes családapák. Hangsúly az ilyen-en van. Mert vannak olyan motoros fickók is akik felpattintják a mamát a tyúkülőre és bejárják az egész világot. No, nem 299-cel, de ott egész más a cél.
2013. febr. 16. 11:21
 26/50 anonim ***** válasza:
74%
Férjed egy .arom...hagyján hogy a ringben száguldozik, tegye. De könyörgöm a közúti forgalomban másokat is veszélyeztett. És ki tudja h a h ulyesége miatt hányan halnak majd meg.
2013. febr. 16. 12:57
 27/50 anonim ***** válasza:
85%

Férjed! Ha tudja,hogy aggódsz érte akkor miért nem vesz vissza a lendületből? Megéri egy ilyenért aggódni? "Vállalkozok többnyire, de van köztünk például ügyvéd

is" Ismét az elit és az értelmiség... Ezért becsülöm többre a csóró szakmunkást...

2013. febr. 16. 21:32
 28/50 anonim ***** válasza:
41%

"Ezért becsülöm többre a csóró szakmunkást..."

Mert nekik nincsenek millió motorozásra?

Tudod mennyibe kerül ez a hobby?

Kérdező leírhatnád, hogy nagyságrendileg egy évben mennyi megy el motorozásra. Na aztán majd megértik, hogy a "csóró szakmunkások" miért nem csinálják!

2013. febr. 17. 14:31
 29/50 A kérdező kommentje:

"Megéri egy ilyenért aggódni?"

Persze! És nem ilyenért hanem érte!

"Kérdező leírhatnád, hogy nagyságrendileg egy évben mennyi megy el motorozásra."

Hát nálunk úgy évente minimum kétszer, de inkább háromszor annyi mint amennyit egy szakmunkás egész évben keres. Úgyhogy ez valóban nem az ő hobbijuk:)

2013. febr. 17. 18:15
 30/50 anonim ***** válasza:
56%

"Mert nekik nincsenek millió motorozásra?"

Nem, mert neki több esze van minthogy kamionok közt szlalomozzon...

Pedig ők is motoroznak, csak nem többmilliós motorokkal.

"Tudod mennyibe kerül ez a hobby?"

Nem tudom, írd le! Engem bemértek 64km/h.val, nagy szívfájdalommal fizettem 35.000ft.ot akkor ezek mennyit fizethetnek ki birságra egy évbe?

2013. febr. 17. 21:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!