Hogyan vehetnem ra anyat hogy meg engedje? 14/L
par napja megismerkedtem egy sraccal, es nagyon meg kedveltuk egymast. en 14 eves vagyok o pedig 18. Tudom kicsit nagy a kor kulonbseg, de szerintem annyira nem veszes. Anyukam nem engedi hogy vele legyek a kor kulonbseg miatt. Szerintem attol fel hogy le akar velem fekudni. De meg beszeltuk hogy legalabb amig 17 nem leszek nem fekszunk le. (Mar ha addig egyutt leszunk) anyukam azt mondta hogy beszeljek korombeli fiukkal, de en nemszeretnem hogy eltiltson tole, mert nagyon meg kedveltuk egymast. Hogyan vehetnem ra hogy meg engedje?
Legyszives normalis valaszokat :)

Szerintem is igaza van anyudnak.Nem a korkülönbség miatt.Hanem a korod miatt:-)
Tudom te nem érzed magad fiatalnak hozzá:-)
Még két évet bírj ki a pasizáshoz:-)

normális válasz jön, de előtte azért javaslom, hogy ne csak a fiúzást, hanem a helyesírást is gyakorold.
nos, függ attól is a dolog, h milyen típusú a srác. ha olyan kis visszahúzódóbb, csendesebb mélyérzésű fiú, akkor nem az az elsődleges célja, h beakassza a lompost. ha nagydumás, vagány, nagyképű elkényeztetett kis ficsúr, akkor viszont jogosan félt tőle anyud.
a mostohatesómnak 15 évesen 21 éves barátja volt, de az a srác a tipikus lányos anyák álma: rendes, szorgalmas, tisztelettudó, okos gyerek, és tényleg szerette a tesómat. 2 évet vártak mire megtörtént a dolog, előtte csak pettingeltek, csókolóztak. persze mikor kiderült, h jártak, mindenki le volt döbbenve a korkülönbség miatt, aztán mikor megismerték a fiút, rájöttek, h nem olyan nőcsábász fajta. még akkor is szűz volt, mikor a tesómmal összejöttek.
első körben mutasd be neki a barátodat. elvégre nem mondhat ítéletet egy olyan emberről, akit nem is ismer.

KEDVES ELŐZŐ!
Nem bántani szeretnélek de mindig feldühít ha olyat látok ,hogy gyakorold a helyesírást.
Tudom,hogy nem nekem szól de nagyon sok diszgráfiás van.Mi sajnos ha akarunk sem tudunk helyesen írni:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!