46 évesen késő már gyereket vállalnia egy férfinek?
Apukam 49 eves volt amikor megszülettem, tapasztalt vilagot latott ember. Sok olyan dolgot tudott nekem atadni, amit mondjuk anyukam nem tudott, mert fiatalabb volt. Ha barmilyen gondom volt meghallgatott es a sajat tapasztalatival segitett nekem, nem könyvböl nevelt fel. Imadtam reggelinel hallgatni a törteneteit a multjarol, imadtam, hogy sok olyan dolgot meg tudott nekem tanitani amit a kortarsaim nem tudtak, akar jatekokrol, akar tudasrol volt szo! Imadom a mai napig, nagyon tisztelem es melysegesen büszke vagyok ra, hogy Ö az apukam! Ma mar apu 79 eves, de siman letagadhatna par evet, söt miota unokazik meg jobban tartja magat! Nyugdijjas koratol kondizni jar es futni naponta, hogy nehogy öregedjen. Anyu sokszor emlegeti, hogy siman tul fogja elni apu.
A parom 42, en 28 voltam mikor megszülettek az ikreink es remelem, hogy az en gyerekeim is ugyanugy fognak az apukajukra gondolni par ev mulva ahogy en gondolok apura!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!