Te mit tennél, ha kiderülne egy családtagodról, hogy sorozatgyilkos, tömeggyilkos?
Feladnám azonnal gondolkodás nélkül, családi kötelék vagy szeretet ide vagy oda.
Pont nemrég láttam egy olyan filmet, amiben az idősebb nő rájön, hogy a férje egy keresett sorozatgyilkos, aki fiatal lányokat öl. A férjének nem mondta el, hogy tudja, de még falazott is neki. Fujj, nem is értem az ilyet.
Aztán ezzel dicsekedne
-Az én fiam bankigazgató, három csodás unokám van
-Az enyém meg hullákat ás el a kertben..
Nagyon-nagyon remélem, hogy nem kerülök ilyen helyzetbe, de rögtön értesíteném a hatóságokat. A szeretet biztos nem szűnne meg, azt az édes kisgyerek látnám akit felneveltem, de akkor sem hagynám, mint ember, hogy ezt csinálja. Az anyaságnak is van egy határa. Ha a gyerekem ölne, gyerekeket molesztálna, nőket erőszakolna meg, vagy a családját, feleségét, gyerekét bántalmazná fellépnék ellene. Utolsó esetben talán nem vonnék be rendőrséget, de mindent elkövetnék, hogy a feleség otthagyja, az unokáim biztonságban legyenek. Ha a nő nem hajlandó akkor közbelépnék, nem hagynám,hogy a gyerekeit bántalmazza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!