Mi a véleményetek az ilyen emberről, emberekről?
A történet:a volt élettársam szülei azt kérdezték a volt párom öccsétől,hogy miért engednek be magukhoz,hiszen én már nem tartozok a családba.
A feleségével nagyon jóban vagyunk,mióta közéjük kerültem jó barátnők vagyunk.Mindent megbeszélünk,tartjuk a kapcsolatot minden hogy.
Tudom hogy lesz aki azt válaszolja majd,hogy nem kell velük foglalkozni.Tudom...!!!Csakhát hogy jönnek ők,vagy bár ki is ahhoz,hogy megmondják kit engednek be magukhoz...
Milyen dolog ez már?
Amugy én most nem azt nézem hogy mit mondanak,hanem azt hogy KI mondja.
Csak érdekelnének a vélenyények!
Előre is köszi!
Mert idióták. azt gondolják az ilyen ismeretségek csak addig szólnak míg együtt vagytok. Holott az ismeretség nem tűnik el, attól még volt pároddal is lehet pl. jó viszonyban.
Abszolút ne foglalkozz velük, maradi emberek akik abszolút rugalmatlanok és szemellenzővel járnak. Ami az ő bajuk.
Én amelyik páromtól nem haragban váltam el, azzal a mai napig jókat dumálunk, ha találkozunk, szüleivel is. és ennyi.Ebben semmi rossz nincs.
27/N
Maximálisan egyet értek veled.
Mindig is azt hangoztatták,hogy ők büszkék a józan paraszti eszükre....Nah gondolhatod...ami nem józan,viszont nagyon is paraszti:D
Dehogynem! Fején találtad a szöget!
Nem rég volt a babájuk szülinapi zsúrja,és ugye én is ott voltam a gyerekeimmel.Gondolhatod,hogy nem tetszett neki(k)az meg főleg nem hogy velük ugye abszolut nem foglalkoztam,mintha ott se lettek volna.A "sogornőm"szüleivel meg tesóival beszélgettem.Sőt az anyukájával el is vonultunk egy kicsit.....(mindig beszélgetünk ha pl a boltban is találkozunk)azóta már vissza hallottam,hogy biztos őket szapultuk(szapultam)
és bujtogatom a "sógornőmet"is....Nah ennyi az inteligencia.Azt bezzeg nem kommentálta hogy a drága kisfia(a volt élettársam)megette a kaját,és ott hagyta őket,mert ment focizni......Ennyit a családról....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!